Liga a IV-a, Seria A: Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti, solitare în fruntea clasamentului

Duminică, 15 septembrie, s-au disputat meciurile rundei a treia în Seria A a Ligii a IV-a. Vicecampioana Bradu Borca s-a impus în deplasare, scor 5-1 (2-1), la ASF Girov, şi se menţine în fruntea clasamentului.

BRADU BORCA FOTO: G. CRĂCANĂ

„Ne mulţumeşte în mod deosebit rezultatul. Mai ales că am avut o primă repriză nu foarte bună. Probabil căldură ne-a creat foarte multe probleme. Aş vrea să felicit şi echipa de la Girov, pentru jocul prestat. Scorul nu este tocmai realist, în condiţiile în care atât noi, cât şi ei am ratat foarte mult. A lipsit Marius Onofraş, dar încet-încet formăm un prim 11 pe care să ne bazăm meci de meci. Interesul nostru este să realizăm cât mai repede posibil fuziunea între grupul jucătorilor de la Iaşi şi grupul celor de la Piatra Neamţ, pentru că se apropie meciul cu Speranţa Răuceşti”, a declarat Răzvan Gorea, reprezentantul formaţiei Bradu Borca.

Scorul etapei a fost reuşit de Speranţa Răuceşti, care s-a impus cu 6-0 (5-0) pe terenul Viitorului Podoleni. Golurile au fost marcate de Patrichi (3), Monoranu, Ruxandari şi Smău.

VIITORUL PODOLENI-SPERANŢA RĂUCEŞTI

„Lucrurile au decurs foarte bine pentru noi. Din ce s-a văzut la meciul de duminică părem că începem să legăm fazele de joc şi jocul în sine. În primele două etape am avut foarte multe ratări din situaţii clare, dar acum am concretizat mai multe dintre ocaziile avute şi s-a văzut pe tabelă. Eu zic că arătăm din ce în ce mai bine de la etapă la etapă şi aceasta în ciuda unor absenţe importante cum a fost cazul duminica aceasta cu Panainte, Matei şi Brăescu. Sperăm să menţinem linia de creştere şi să ajungem la nivelul cel mai bun la meciul cel mai important al toamnei, cel cu Bradu Borca”, a precizat Gabriel Coşa, antrenorul echipei Speranţa Răuceşti.

Şi campioana Ligii a V-a din ediţia trecută a învins în deplasare şi a urcat pe locul al treilea al clasamentului: Voinţa Dochia-Bravo Bodeşti 0-3 (0-1). „Am avut tot lotul la dispoziţie, iar meciul a fost la discreţia noastră. Ne confruntăm cu acelaşi fenomen din sezoanele precedente: toată lumea vrea să câştige contra noastră. Noi aşteptăm confruntările cu granzii Bradu Borca şi Sperana Răuceşti, pentru a ne testa nivelul real. Suntem mulţumiţi de joc. În etapele viitoare ne va fi ceva mai greu, pentru că unul dintre jucători pleacă la facultate. Felicităm şi Voinţa Dochia, pentru evoluţia plină de fair-play! Felicităm şi arbitrii şi observatorul! Ne pregătim intens pentru meciurile următoarele, obiectivul nostru fiind să ne menţinem între primele 4 echipe ale seriei”, a menţionat Florin Busuioc, antrenorul formaţiei Bravo Bodeşti.

Alte rezultate din runda de pe 15 septembrie: AS Grumăzeşti-Zorile Urecheni 4-3 (3-2), Stejarul Ţibucani-Energia Pângăraţi 2-2 (0-2) şi Ozana Timişeşti-Flacăra Brusturi 6-4 (4-2).

1BRADU BORCA33001929
2Speranţa Răuceşti33001139
3Bravo Bodeşti3210927
4Zorile Urecheni32011596
5AS Grumăzeşti3201556
6Ozana Timişeşti3111984
7Flacăra Brusturi310213153
8ASF Girov3102693
9Stejarul Ţibucani3021562
10Energia Pângăraţi30215112
11Viitorul Podoleni30032140
12Voinţa Dochia30030150

Duminică, 22 septembrie, în etapa a patra, sunt programate meciurile: Bradu Borca-AS Grumăzeşti, Speranţa Răuceşti-Voinţa Dochia, Bravo Bodeşti-ASF Girov, Zorile Urecheni-Ozana Timişeşti, Flacăra Brusturi-Stejarul Ţibucani şi Energia Pângăraţi-Viitorul Podoleni. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.