Liberalii din Neamț au strâns peste 60.000 de semnături pentru candidatul Klaus Iohannis!

Președintele Klaus Iohannis va candida pentru obținerea unui nou mandat la Palatul Cotroceni, fiind susținut de Partidul Național Liberal. Klaus Iohannis își va depune candidatura în cursul zilei de vineri, 20 septembrie, la Biroul Electoral Central.

Acolo va depune semnăturile necesare pentru a fi înscris oficial în cursa electorală. Obiectivul Partidului Național Liberal a fost cel de strângere a 2 milioane de semnături pentru candidatul Klaus Iohannis.

Drept urmare și PNL Neamț a avut ca obiectiv strângerea a 60.000 de semnături, care ar urma să intre în ”coșul” candidatului Klaus Iohannis.

Acestea nu sunt simple semnături, ci un dialog cu nemțenii, cu susținătorii președintelui și cu cei ai Partidului Național Liberal.

Peste 60.000 de nemțeni și-au exprimat susținerea față de candidatul Klaus Iohannis și au semnat listele de susținere.

Le mulțumim tuturor nemțenilor care au semnat pe listele de susținere pentru președintele Klaus Iohannis. Le mulțumesc și colegilor din PNL Neamț care s-au mobilizat, în mod exemplar, și au stat de vorbă cu cetățenii, au strâns semnături, pentru că au considerat că merită să investească timp și energie în acțiunea care înseamnă mult mai mult, înseamnă implicare, acțiune pentru o Românie normală, pentru o Românie așa cum ne-o dorim cu toții. Ne-a bucurat că am putut dialoga cu nemțenii și ne-am asumat laudele și criticile, care ne-au fost transmise. Suntem convinși că la alegerile prezidențiale județul Neamț va ieși victorios, iar Klaus Iohannis va câștiga”, a declarat președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.