PSD trimite un consilier local la Inspectoratul Școlar Neamț

Începutul de an școlar a adus Inspectoratului Școlar Județean un nou membru în echipa de conducere. Este vorba despre Maria Claudia Moroiu, care este noul inspector școlar general adjunct, cu atribuții de management. Ea a ocupat, prin numire, locul lăsat liber de actualul general, Elena Laiu.

Noul inspector general adjunct este profesor pentru învățământul primar (învățător) la Colegiul Tehnologic Spiru Haret din Piatra Neamț.

Ca membru PSD, Claudia Moroiu se face remarcată zilnic prin postările laudative, constante, de pe contul de Facebook al lui Ionel Arsene.

Maria Claudia Moroiu ne-a declarat că își dorește ca din noua funcție să contribuie la creșterea performanței elevilor și profesorilor nemțeni: „Eu am absolvit Facultatea de Științe ale Educației și am un master în management educațional. Îmi doresc ca și inspector școlar general adjunct să contribui la creșterea calitativă a actului managerial la nivelul instituțiilor școlare, a actului educațional, pentru obținerea performanțelor școlare și asigurareea egalității de șanse. Voi pune accent pe colaborarea cu colegii mei inspectori, cu profesorii, cu elevii și cu părinții pentru a reuși împreună să ducem învățământul nemțean la un nivel bun și foarte bun. Este prima mea zi în această funcție și consider că această numire vine ca o încununare a acarierei mele de 22 de ani la catedră și de 4 ani ca formator”. Documentul de numire venit de la Ministerul Educației Naționale este valabil de astăzi, 9 septembrie și până la organizarea concursului dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2019-2020.

(V.B.)

2 comments

 • NEMTEAN

  septembrie 10, 2019 at 6:08 pm

  UNA DIN MIMOZELE LUI (…) , NIMIC NOU…. MAI ESTE UNA SI LA (…) CARE NU STIE SA SCRIE / SA VORBEASCA CORECT IN LB. ROMANA .

  Răspuns

  • Un profesor de liceu

   septembrie 11, 2019 at 9:12 am

   Exista atatia profesori excepționali în județul Neamt, cu studii de lunga durata , de pe mana carora au ieșit specialiști si domnul Arsene pune trei învățătoare care au lipit afișe (gurile rele spun si altceva legat de preferintele domniei sale) sa conduca destinele învățământului nemtean. Este o umilinta si o desconsiderare fără egal aduse școlii.Rusine!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *