SPORT PE SCURT

* Sportivul romaşcan Dan Stănescu – recunoscut ca “Regele flotărilor” – a obţinut nu mai puţin de 4 medalii la Campionatul Naţional de Powerlifting Clasic, competiţie ce a avut loc, în perioada 14-15 septembrie, în localitatea Blejoi (Prahova). În cadrul mastersului masculin, Dan Stănescu, care a reprezentat clubul CSM Moineşti, a reuşit să ocupe locul întâi la categoriile genuflexiuni, împins din culcat şi îndreptări, dar şi la general. În clasamentul general al naţionalelor de powerlifting clasic, sportivul romaşcan a ocupat locul 8 (locul 9 la genuflexiuni, locul 4 la împins din culcat şi locul 10 la îndreptări).

* Jucătorii formaţiei Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ au debutat în forţă în noul sezon de Liga a II-a. În partida disputată sâmbătă, 21 septembrie, la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, ei au învins echipa Sporting Darabani, cu scorul de 13-2 (6-1). Au marcat: Vlad Avram (6), Robert Grigoriţă (2), Alex Bordeanu (2), Alex Codreanu, Ionuţ Zaharia şi Codrin Babii. “Debut fericit şi o victorie clară pentru echipa noastră în noul sezon al fotbalului în sală. Partida a fost dominată clar de băieţii noştri în faţa unui adversar debutant în futsalul românesc la nivel de seniori”, se precizează pe pagina de Facebook a formaţiei pietrene. Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ va juca sâmbătă, 28 septembrie, pe terenul formaţiei Fortius Buzău.

* Jucătorii pietreni Lucian Cozma, Bogdan Găucan şi Gabriel Mihai Bordianu au fost selecţionaţi în echipa naţională old-boys a României. Această formaţie va participa, în perioada 2-7 octombrie, la o competiţie în localitatea Ordu (Turcia). Cei 3 sunt componeţi ai formaţiei Old Boys Piatra Neamţ, campioana României în 2017 şi 2018. Anul acesta, pietrenii au ocupat locul 3 în grupa cu Ergad Arad Old Boys, Hercules Drobeta şi Soveja Vrancea. În lotul României au fost selecţionaţi şi portarul Gabriel Coşa, actualul antrenor al echipei de Liga a IV-a Speranţa Răuceşti şi mijlocaşul Marius Onofraş, component al formaţiei de Liga a IV-a Bradu Borca. Antrenor principal va fi Daniel Iftode, secondat de Stelian Carabaş şi de managerul sportiv Adrian Pitu, dar aceştia apar şi în lista de jucători convocaţi. Între numele cunoscute din lotul României se numără Marian Aliuţă, Ionuţ Pârvu, Marius Mitu sau Ciprian Mozacu. (M. CONSTANTINESCU)

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.