Zilele Orașului Târgu Neamț: ”Vrem să arătăm că avem oameni cu care ne mândrim, că avem copii deștepți și talentați”

pietricica turism

Pentru ediția din acest an a Zilelor Orașului Târgu Neamț, primarul Daniel Harpa și echipa de organizare au decis un nou concept. Fără spectacole cu multe trupe scumpe și foarte scumpe, fără soliști vedetă, care doar bifează un eveniment și pleacă mai departe. De data aceasta, se dorește promovarea a tot ce este mai bun în oraș și în zonă.

«Am pregătit, anul acesta, un altfel de eveniment pentru Zilele Orașului, poate mai în ton cu denumirea lui. Tema pentru 2019 este ”Oamenii locului” și am încercat să punem în valoare, în primul rând, localnicii: tinerii talentați, organizațiile nonguvernamentale, cluburi și organizații sportive, producători locali, meșteri populari, Clubul Copiilor, Biblioteca orășenească, Centrul de informare turistică ș.a.m.d. Singurii invitați din altă zonă vor fi cei din trupa ”Nightlosers”, aduși prin implicarea Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare” Neamț, care ne sprijină, de asemenea, cu sonorizarea evenimentului.

Activitățile se vor desfășura în mai multe locații. În primul rând, în Parcul de la Casa Culturii, dar și în interiorul Casei Culturii, la stadion, în sala de sport a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” și în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Grigore Ghica Vodă”. Dat fiind spațiul, nu vom avea organizată o zonă culinară.

Țin să le mulțumesc, și pe această cale, domnului președinte al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, care ne-a fost alături, ca de fiecare dată, precum și doamnei director, Carmen Nastasă, de la ”Carmen Saeculare”.

Ne dorim foarte mult să arătăm ce oameni valoroși avem și ce activități frumoase fac aceștia. Avem cu ce ne mândri și vă invit pe cât mai mulți dintre dumneavoastră să participați și să-i aplaudați. Sunt multe manifestări, în locuri diverse. Vrem să arătăm că orașul este viu și că avem oameni cu care ne mândrim, că avem copii deștepți și talentați și avem dorință de mai bine!», a declarat primarul Daniel Harpa

Programul complet al Zilelor Orașului Târgu Neamț:

Program-ZO-2019

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.