Întâlnire cu final previzibil: Ionel Arsene așteptat degeaba la sediul PNL

Liberalii i-au lansat lui Ionel Arsene o invitație săptămâna trecută, la discuții despre rectificarea  bugetului județului. La momentul respectiv, au stabilit și locul de desfășurare a ostilităților financiar-administrativ-politice: sediul PNL. Pentru oricine cunoaște felul în care reacționează Arsene la asemenea invitații, chiar și pentru cei care au lansat provocarea, era clar că întâlnirea nu va avea loc. Și, așa, liberalii au mai făcut un exercițiu de imagine, menit să demonstreze opiniei publice dorința lor de dialog și obtuzitatea înaltului executiv județean.

După așteptare cuvenită, care, probabil, a depășit sfertul academic, cei de la PNL au dat drumul comunicatului pe care-l aveau pregătit.

«Președintele Consiliului Județean Neamț nu se dezice de comportamentul duplicitar, una spune, alta face! Nu a onorat invitația PNL de a discuta pe marginea proiectului de rectificare bugetară!

Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, nu a onorat invitația PNL a de veni să discutăm pe marginea proiectului de rectificare bugetară. Un  bărbat politic ar fi venit, însă, în schimb, el lansează atacuri gratuite la adresa noastră pe pagina de Facebook, clamând că este sincer interesat de soarta nemțenilor. Când trebuia să acționeze, să demonstreze că este interesat, nu a făcut-o! Nu înțelegem de unde această încăpățânare păguboasă, având în vedere că, de fiecare dată, ne spune să facem administrație, nu politică. Am fi vrut și noi să vedem că face administrație! Dacă nu îi convenea să vină la sediul PNL, putea să propună un alt loc de întâlnire, pentru a avea dezbaterea, mai mult decât necesară, pentru proiectul de rectificare al bugetului județului Neamț. Mai mult chiar, din cauza acestor tărăgănări, primăriile din județ rămân fără banii, de care au nevoie ca de aer, pentru a continua proiectele de dezvoltare, deja demarate! Da, președintele Consiliului Județean Neamț a demonstrat astăzi că nu îi pasă de nemțeni”, declară Florin Hopșa, liderul consilierilor județeni liberali.

Așa cum am spus în conferința de presă de săptămâna trecută, astăzi, împreună cu liderul consilierilor liberali județeni, Florin Hopșa, am venit pregătiți să purtăm dezbaterea privind rectificarea proiectului de buget al județului Neamț, precum și proiectul privind alocarea sumei din impozit pentru UAT-uri. Așa cum era de așteptat, domnul Ionel Arsene – sau vreun alt reprezentant, delegat al președintelui Consiliului Județean – nu a binevoit să aloce din timpul lui pentru această dezbatere. Acest tip de comportament ne arată că toate atacurile la adresa consilierilor PNL sunt simple acțiuni populiste, care nu au nicio legătură cu interesul cetățenilor. Îi solicit președintelui Consiliului Județean să explice de ce împiedică bunul mers al județului Neamț”, declară Bogdan Buhușanu, consilier județean PNL.»

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.