Cazul Păvăluță: Consilierii județeni amendați cu 2000 de lei de ANI

Agenția Națională de Integritate a reacționat destul de prompt în cazul Cristinei Păvăluță, care a fost menținută în funcție în urma votului din Consiliul Județean. Potrivit  lui Cătălin Chiței, administratorului public al județului, prezent în emisiunea ”Cafeaua de dimineață”, toți consilierii au fost sancționați la plata a 2000 de lei, inclusiv cei 4 care au votat pentru demitere, deoarece votul a fost unul secret.

Cristina Păvăluță a fost declarată incompatibilă de ANI și toate încercările sale de a contesta decizia au fost respinse de instanțe. Executivul județean a introdus pe ordinea de zi un proiect pentru demiterea sa în ultima zi în care avea termen să o facă. Proiectul a picat la vot după ce consilierii PNL au hotărât să nu voteze . În acest moment Cristina Păvăluță conduce în continuare DGASPC Neamț și așteaptă liniștită un nou proiect pentru demitere, pe care de data aceasta îl va putea contesta cu argumente valide. (V.B.)

adolescenteen news

1 COMENTARIU

  1. Poate le vine mai usor celor in drept(prefect si influenta presedindelui cj) sa puna pe tapet si cazurile de primari(Puica, Bordea etc) care au fost gasiti incompatibili.Cacealmaua cu 10% din salarul nesimtit nu tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.