Cozmanciuc cere deputaților PSD să treacă în opoziție la moțiunea de cenzură

 

Un comunicat de presă primit la redacție din partea liderului PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, se dorește un apel către toți parlamentarii de Neamț pentru votarea moțiunii de cenzură.Evident că nimeni nu se așteaptă ca deputații PSD să facă acest lucru, dar ca exercițiu de imagine comunicatul este binevenit.

Parlamentarii din Neamț să voteze pentru moțiunea de cenzură! Așa vor demonstra că le pasă de nemțeni!

Eșecul Guvernului Dăncilă este o realitate, nu mai există dubii! De aceea le cer parlamentarilor de Neamț, indiferent de culoarea politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură.

Un vot pentru înseamnă o dovadă de responsabilitate față de români, față de viitorul României.

Toți parlamentarii Partidului Național Liberal vor fi prezenți și vor vota la vedere în favoarea moțiunii de cenzură! De aceea, le cer și parlamentarilor PSD de Neamț, să facă la fel!

Totodată, reiau și eu apelul lansat de președintele PNL Ludovic Orban: ” Avertizez public președintele PSD și negociatorii PSD, că orice promisiune făcută, în bani sau în funcții, către parlamentari pentru a le schimba opțiunea politică, reprezintă o infracțiune”.

Orice încercări disperate, de a ieși din cadrul democratic, nu vor ajuta România! De aceea, pentru a alunga orice umbră de îndoială, ce ar plana asupra lor, parlamentarii PSD de Neamț să voteze DA la moțiunea de cenzură, de joi.

Parlamentarul care nu votează moțiunea de cenzură, indiferent din ce partid face parte, săvârșește un act grav de sfidare a voinței cetățenilor.”

Mugur Cozmanciuc Deputat – Președintele PNL Neamț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.