Cristian Sauciuc, ales președinte PMP Piatra Neamț

pietricica turism

Cu câteva zile înainte de startul oficial al campaniei pentru alegerile prezidențiale PMP Piatra Neamț și-a ales echipa de conducere. În condițiile în care organizația pietreană, cea mai mare și mai bine organizată din județ, tranșase dinainte cine și unde candidează, conferința de alegeri a fost o simplă formalitate. Cristian Sauciuc și-a consolidat poziția de președinte al organizației, flancat și de Laurențiu Dulamă, fostul șef al organizației județene înainte de Bogdan Gavrilescu.

Să remarcăm ambiția lui Sauciuc, care a declarat că vrea să obțină la alegerile locale funcția de primar la Piatra Neamț pentru candidatul PMP, fie că va fi vorba de el, de actualul viceprimar sau de alt candidat și peste 10% la prezidențiale. Cu multe nume noi în echipa de conducere. Comunicatul PMP este semnificativ din acest punct de vedere.

”Vineri, 04.10.2019, au avut loc alegeri interne în cadrul organizației PMP Piatra Neamț în prezenta a 184 de membri ai organizației locale.

În urma alegerilor a fost validat noul Birou Executiv Local iar dl. Cristian Sauciuc a fost ales președinte al organizației PMP Piatra Neamț.

La alegeri a participat și dl. Bogdan Gavrilescu președinte PMP Neamț. Au fost invitați și dl. Liviu Harbuz președinte PRO România Neamț și dl. Ion Asaftei președinte ALDE Neamț, aceștia onorând invitația.

Noul birou este format din oameni cu experienta alături de ei venind și tineri care aduc cu ei puterea de munca și dorința de a învinge.

Organizatia PMP Piatra Neamț își propune ca la alegerile locale din 2020 sa obțină un scor din 2 cifre precum și funcția de primar al mun. Piatra Neamț.”

Departamentul de Comunicare al PMP Piatra Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.