Ediţia a doua a Cupei Satelor începe pe 26 octombrie

pietricica turism

Ediţia a doua a Cupei Satelor va începe în Neamţ sâmbătă, 26 octombrie. Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamț anunță că, în acest an, s-au înscris 34 de echipe. Ca urmare, au fost stabilite 8 grupe, în două fiind repartizate câte 5 echipe, iar în celelalte câte 4 formaţii.

“Competiția presupune, în prima sa fază, participarea la un turneu în care se va juca în sistem fiecare cu fiecare pe terenul unei singure echipe. Arbitrajul va fi asigurat de arbitri delegați de AJF Neamț. Arbitrajul și asistența medicală vor fi plătite, la fiecare meci, câte 50% de fiecare echipă în parte. Jocurile se vor desfășura după regulamentul FRF transmis echipelor și pe care profesorii îl cunosc. AJF NEAMȚ așteaptă până joi, 24.10.2019, reprezentanții echipelor cu tabele cu cei 16 jucători înscriși, cu viza medicală pentru fiecare jucător și cu copii ale certificatelor de naștere”, se precizează într-un comunicat de presă al AJF Neamţ.

Componența celor 8 grupe este următoarea, primele echipe menționate fiind gazda turneului:

GRUPA A – Farcașa, Borca, Grințieș, Ceahlău, Hangu

GRUPA B – Răucești, Timișești, Urecheni, Bălțătești, Pipirig

GRUPA C – Dămuc, Bicaz Chei, Pângărați, Vaduri

GRUPA D – Dobreni, Bodești, Gârcina, Ștefan cel Mare

GRUPA E – Girov, Dragomirești, Dochia, Bârgăuani

GRUPA F – Costișa, Podoleni, Moldoveni, Bahna

GRUPA G – Tămășeni, Cordun, Doljești, Gâdinți

GRUPA H – Ion Creangă, Valea Ursului, Pâncești, Trifești.

Prima clasată în fiecare serie se va califica la turneul semifinal. Aceste 8 formații vor fi împărțite în două grupe. Se va juca tot în sistem fiecare cu fiecare în turnee ce vor avea loc sâmbătă, 2 noiembrie. Se vor califica la turneul final primele două clasate în fiecare grupă semifinală. Turneul final se va desfăşura sâmbătă, 9 noiembrie, într-o localitate ce se va anunța ulterior. Se va juca tot în sistem fiecare cu fiecare, iar cea mai bună echipă va reprezenta judeţul Neamț la faza regională a Cupei Satelor. Deţinătoarea trofeului la nivel judeţean, comuna Făurei, nu va participa la ediţia din acest an. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.