G4Media: Județul Neamț ia partea leului din banii Fondului de Dezvoltare și Investiții

pietricica turism

G4Media prezintă lista celor 469 de proiecte aprobate pentru finanțare din Fondul de Dezvoltare și Investiții, instrumentul creat de Darius Vâlcov pentru alimentarea PSD, și titrează că județul Neamț primește partea leului din cele 7,36 miliarde de lei.

”Din lista proiectelor, majoritatea de modernizat ulițe și drumuri locale, se remarcă sumele uriașe alocate către trei consilii județene controlate de baroni PSD”, precizează G4Media, menționând, în continuare, parte din sumele alocate: ”Consiliul Județean Neamț, condus de Ionel Arsene, primește 521,9 milioane de lei pentru «Proiect integrat modernizare, consolidare și reabilitare drumuri și poduri județene, obiective ce asigură conectarea la rețeaua TEN-T județul Neamț»”.

Materialul integral îl puteți citi pe G4Media. Lista tuturor proiectelor o găsiți la aceeași sursă sau în continuare. Se remarcă faptul că, exceptând comuna Rediu, care primește 1,115 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea clădirii școlii nr. 2 din localitate (cu recompartimentare, grupuri sanitare și utilități), toate investițiile prinse în Neamț sunt în infrastructură: drumuri, ulițe și ulicioare. (D.O.)

Proiecte-aprobate-pentru-finantare_07.10_site

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.