Horoscop 10-16 octombrie: Sub semnul Lunii Pline

pietricica turism
”Ultimul set de teste experimentale, cunoscut, efectuat în ţara noastră, având ca obiect cercetarea preciziei de localizare extrasenzorială a unor ţinte fixe, s-a desfăşurat între anii 1994-1998, sub coordonarea unui general de divizie. Rezultatele testelor au fost edificatoare. De exemplu, borne geodezice îngropate sub nivelul solului – în absenţa balizelor şi a altor indicii materiale de suprafaţă – au fost localizate de la distanţă cu o precizie efectivă de ±10 mm, iar la structuri materiale subterane au fost puse în evidenţă până şi elemente constructive, cum ar fi fundaţii, ziduri exterioare, pereţi despărţitori, uşi de acces, etc.” – Vasile Rudan, cercetător interacţiuni psihice la distanţă.

* Berbec

Luna Plină din 14 octombrie cade în Berbec și e o conjunctură perfectă din punct de vedere astrologic, inducând armonia ideală. Ceva extrem de important pentru nativi se va împlini sub razele acestei Luni Pline. Sub lumina ei, vor străluci viața de acasă, familia și chestiunile legate copii, precum o sarcină și/sau relația romantică a Berbecilor.

Pluton se află într-un aspect provocator față de Luna Plină, astfel că pot apărea dificultăți la serviciu, din cauza unui VIP sau a unei persoane importante din administrație. Posibil să fie contestată reputația Berbecilor. Dacă se apără, să facă acest lucru cu blândețe, deoarece Luna le va amplifica toate emisiile.

Atenție la anumite acțiuni care au loc acum, dar provoacă efecte prin ianuarie 2020!

* Taur

Șansa este de partea lor datorită Lunii Pline din 14 octombrie, care cade în Berbec și le luminează Casa liniștii și solitudinii. Taurii au acum condițiile necesare pentru a-și reveni după o perioadă tulbure.

În weekendul din 12-13 octombrie, Jupiter și Soarele aduc lux și relaxare pentru ei. Posibil să primească un cec pentru lucrările recente pe care le-au finalizat. De asemenea, ar putea câștiga niște bani la loz în plic. Nu mulți, dar tot e o confirmare că Universul îi ajută pe Tauri în planurile lor.

Pentru a semna un contract, este bine de ales perioada 12-14 octombrie, când Mercur se află în unghi ideal față de Saturn.

* Gemeni

O zi ”stâncoasă” pe 12 octombrie, când Venus, în Scorpion, se opune lui Uranus, în Taur, aspect care poate cauza probleme. Un colaborator poate sesiza fisura din planul Gemenilor și să o remedieze înainte de a provoca dezastre.

Luna Plină din 14 octombrie, în Berbec, cade într-un semn de Foc și este compatibilă cu semnul de Aer al Gemenilor, ceea ce îi ajută să-și continue temele sociale începute cu vioiciune și voioșie. Cu Jupiter care tranzitează Casa parteneriatelor și Luna Plină luminând Casa prieteniei, se va materializa ceva ce Gemenii își doresc de mult timp.

* Rac

Luna Plină din 14 octombrie atrage atenția asupra carierei lor, fiind singura din 2019 care luminează Casa onorurilor, a premiilor și a realizărilor Racilor. Și Jupiter se află pe poziții, întărind încrederea nativilor în sine.

Pluton, aflat în Casa parteneriatelor, va aduce unele greutăți în realizarea de înțelegeri. Un client, un colaborator, un partener, de afaceri sau nu neapărat, va solicita în acest moment ceva, orice îi poate necăji pe Raci. Încercarea de a negocia cu această persoană va fi dificilă, deoarece e puternică și obișnuiește să folosească tactici nedrepte și nemiloase.

Starea de sănătate a Racilor nu este dintre cele mai bune. Trebuie să se relaxeze în apropierea unei ape și să-și echilibreze pH-ul intern.

* Leu

Luna Plină tranzitează semnul de Foc al Berbecilor începând cu 14 octombrie, iar Leii trebuie să se gândească din nou călătorii, doar că, de această dată, mai îndepărtate. În perioada 11-17 octombrie. Un aspect minunat al acestei Luni Pline este și faptul că Jupiter, în tranzit prin Săgetător, se află în trigon cu Soarele, iar pentru nativi înseamnă că perioada 14-17 octombrie are un potențial extrem de romantic, revigorant și chiar luxos.

Dacă nu pot călători în weekendul 12-13 octombrie, nativii au alte posibilități de a deveni fericiți. Orice lucrare mass-media, de publicare sau difuzare, ca jurnalist sau ca subiect al unei povești, le aduce o publicitate superbă. Cei care sunt la facultate finalizează o lucrare importantă.

* Fecioară

Luna Plină din 14 octombrie marchează momentul încheierii discuțiilor financiare pe care le-au purtat nativii până acum. Jupiter poate crea Fecioarelor unele probleme acasă, de natură familială, de proprietate sau chiar legate de o moștenire.

Pluton nu este prietenos cu Soarele, nici cu Saturn, ceea ce înseamnă că e posibilă creșterea cheltuielilor legate de unul dintre copii sau de o sarcină. Iubitul sau iubita le-ar putea cere mulți bani, lucru pe care familia Fecioarelor nu l-ar suporta deloc.

Luna Plină din 14 octombrie luminează opoziția dintre Venus și Uranus, planeta evenimentelor bruște, iar asta sugerează că un împrumut pentru studenți ar putea deveni acum o cerere de plată.

* Balanță

Marte, în Balanță pentru prima dată în doi ani, aduce o protecție deosebită pentru nativi, până pe 18 noiembrie. Le oferă energie și putere, încrederea de a aborda orice obiectiv, oricât de complex. Acesta este momentul pentru a planta o sămânță deosebită. Cum Marte va mai fi în Balanță abia prin septembrie 2021, folosiți-l acum, iar forța va fi cu voi!

Luna Plină din 14 octombrie sugerează nativilor să se uite doar la partener. Dacă încă nu sunt căsătoriți cu acea persoană, să fie conștienți că partenerul actual ar putea deveni soțul/soția. Dacă nu sunt implicați într-o relație romantică, au atenția îndreptată asupra partenerului de afaceri, a unui colaborator sau a unui expert.

Această Lună Plină este frumos orientată spre Jupiter, în Casa comunicării Balanțelor. Un prieten îi poate ajuta într-un mod deosebit.

* Scorpion

Luna Plină din 14 octombrie, în Berbec, este concentrată pe două zone ale nativilor: locul de muncă și sănătatea. Casa muncii, care reglementează proiectele de muncă zilnică, este luminată acum. Și măsurile preventive pe care le iau nativii pentru a rămâne sănătoși.

În ce privește munca, Scorpionii devin foarte aglomerați pe măsură ce se apropie weekendul 12-13 octombrie, iar luni, 14 octombrie, chiar dacă este o mare sărbătoare religioasă, este foarte posibil să lucreze intens.

Luna Plină din 14 octombrie are unul dintre cele mai abundente și încurajatoare aspecte posibile – Jupiter, aflat în tranzit prin Săgetător, în Casa veniturilor câștigate. E semn că Scorpionii vor primi ceva bani. Și vor câștiga reputația de oameni care găsesc soluții pentru situații provocatoare.

* Săgetător

Romantismul le iese prin toți porii, datorită Lunii Pline din 14 octombrie, care cade în Berbec și le luminează Casa iubirii adevărate. O relație nouă ar putea începe acum sau una deja existentă ar putea atinge punctul culminant.

Jupiter, acum în Săgetător, trimite, și el, Lunii Pline o rază către Casa iubirii adevărate. Este cel mai romantic aspect posibil și ar putea marca cel mai romantic moment din 2019 pentru Săgetători. Dacă doresc un copil, acesta este cel mai bun moment pentru a fi conceput. Această Lună Plină poate aduce și vești despre un membru al familiei care va avea un copil.

* Capricorn

Luna Plină din 14 octombrie cade în Berbec și ceva acasă la Capricorni se încheie. Posibil să termine de renovat sau să se mute într-o casă nouă. De asemenea, weekendul 12-13 octombrie îi poate găsi pe nativi acasă, cu prieteni, distrându-se împreună, construind mobilă de la una din firmele care vând mobilă împreună cu instrucțiuni de montaj. Posibil să primească și vizita unor rude, apropiate ca grad, dar cu care nu au prea relaționat până acum. Canapeaua este o variantă ok.

Jupiter, în Săgetător, le luminează Casa originii și orice realizează acum Capricornii în casă este înfrumusețat și are o calitate deosebită.

* Vărsător

Luna Plină din 14 octombrie cade în Berbec, dar și într-o zi de luni. Vărsătorilor li se recomandă să-și ia liber în această zi, pentru a se bucura de beneficiile acestei Luni. Ar fi un plus minunat la un weekend deosebit.

De vineri, 11 octombrie, până luni, 14 octombrie, nativii pot călători cu mașina prin țară. Casa călătoriei este luminată Luna Plină, iar ei ar putea conduce până la o rudă care locuiește la distanță mare. Dacă pleacă, se pot opri pe drum la un hotel cu spa.

Dacă vor primi un contract în aceste zile, să consulte un avocat. Soarele și beneficul Jupiter vor fi în armonie ideală pe 15 octombrie, iar pentru ei e o zi foarte bună pentru a semna un contract.

* Pești

Luna Plină din 14 octombrie îi ajută să încheie negocierile financiare pe care le-au purtat până acum. E posibil să primească un cec generos pentru eforturile depuse până acum, în cadrul firmei sau de la o rudă apropiată. Luna Plină cade în Berbec și le luminează Casa veniturilor, iar Jupiter pe a onorurilor, premiilor și realizărilor. Astrologii antici obișnuiau să numească această zonă Casa demnității și a prestigiului. Tot Luna Plină deblochează belșugul oferit de Jupiter, iar banii ar trebui să ajungă și la Pești.

Mercur își începe mișcarea retrogradă spre sfârșitul lui octombrie și e suficient ca nativii să-și propună să cumpere o mașină sau un obiectul electronic acum, până pe 15 octombrie, chiar dacă nu reușesc să o facă. Dacă nu, să aștepte până la sfârșitul lunii noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.