Horoscop 17-23 octombrie: Mercur retrograd!

pietricica turism

Din cauza acelora care fac dragoste mai rău decât ca animalele, într-un fel stupid, dezgustant, infernal, se produc războaiele şi epidemiile, deoarece oferă materiale energetice tuturor spiritelor doritoare să facă rău umanităţii. Prin aceste acte, oamenii hrănesc și întăresc spiritele decăzute. Dacă bărbaţii şi femeile ar şti asta, ar fi cu adevărat trişti şi necăjiţi, le-ar fi ruşine de ce au făcut şi ar încerca să înveţe cum să iubească.

* Berbec

Este posibil ca nativii să viziteze un service de mașini sau de computere. Mercur își anunță deja mișcarea retrogradă, prin semne evidente în planul fizic. Nu se recomandă achiziția de piese electrice/ electronice, electrocasnice sau alte aparate care funcționează cu electricitate.

Mercur retrogradează în Casa banilor altor persoane, iar Berbecii pot utiliza această perioadă pentru a verifica în evidențele lor anumite venituri și pierderi. Altfel, Mercur retrograd este întotdeauna un moment fericit pentru ca nativii să revadă prieteni pe care nu i-au întâlnit de mult timp.

Să fie atenți la clienții care i-au sprijinit mai mereu, deoarece acești oameni cred în ei. Nativii le pot oferi acestora un prânz de mulțumire.

* Taur

Din 22 octombrie, Soarele aduce presiune din partea concurenților sau superiorilor, care par să le facă Taurilor viața dificilă. Ei au de cercetat situația care le provoacă dificultăți și să afle de ce. Să se gândească la ce încearcă să facă, realmente, și dacă asta este cea mai bună opțiune.

Până pe 25 octombrie, Venus crește interacțiunile sociale, iar aspectele legate de romantism le vor aduce nativilor bucurie. Relațiile bune pe care le au acum sunt în parametrii de funcționare, dar tensiunile se amplifică în cadrul relațiilor nesănătoase.

Între 18 și 22 octombrie, Venus și Saturn cresc nevoia Taurilor de a fi în compania cuiva. Dacă intră în altă relație acum, există o șansă mare ca diferența de vârstă dintre parteneri să fie mare.

* Gemeni

Pe 21 octombrie, imaginația lor se află sub coordonarea lui Neptun, care tranzitează Casa onorurilor, a premiilor și a realizărilor în carieră. Venus se află pe traseul razelor benefice emise de Neptun și tranzitează Casa banilor altor persoane. Gemenii se pot aștepta să primească un cec de la un investitor sau o plată pentru servicii efectuate cu mai mult timp în urmă.

Se recomandă finalizarea problemelor importante cel târziu pe 21 octombrie, deoarece, la sfârșitul lunii octombrie, Mercur este retrograd. Și nimeni nu dorește încurcături amplificate de asta!

Pluton poate aduce ceva probleme financiare. Este posibil ca impozitele neplătite să creeze acum o gaură în bugetul nativilor.

* Rac

Soarele coordonează metoda de producere a venitului Racilor în aceste zile. Posibil să fie necesară plata unor sume importante, iar nativii care lucrează în vânzări pot suferi o pierdere financiară, mai ales din cauza unui client care refuză colaborarea.

Jupiter tranzitează acum Casa lucrului zilnic al Racilor, astfel că anumite aspecte neplăcute se vor diminua, adică, în locul clienților cu probleme, pot apărea alții, dispuși să plătească repede sume care îi ajută pe nativi.

Partenerul sau fostul soț devine gelos pe succesul lor și le va face viața grea, putând refuza plata pensiei alimentare sau anumite datorii făcute când erau împreună.

* Leu

Jupiter se află într-o poziție excelentă față de Soare, ceea ce e foarte benefic pentru Lei. Jupiter tranzitează zodia Săgetătorului în aceste zile, iar elementul Foc este la putere acum în viața lor. Trebuie să fie atenți să nu se ”prăjească”, dar vor putea ”arde” multe aspecte negative, nefolositoare, care le-au produs suferințe.

Mercur, planeta comunicării, este frumos orientată către Saturn și Neptun. Nativii sunt deosebit de creativi în aceste zile. Din 23 octombrie, Mercur începe să își anunțe mișcarea retrogradă. Leii ar putea finaliza toate proiectele care sunt aproape gata, pentru a nu fi încetiniți. Banii par să-i neliniștească pe nativi, dar nici nu au avut grijă să-i păstreze.

* Fecioară

Până pe 24 octombrie, Jupiter oferă impulsurile necesare ca nativii să facă progrese mari în viață. Ei pot simți dorința de a-și extinde orizonturile, de a încerca lucruri noi, de a se distra și de a câștiga mai mulți bani. Să evite să devină prea optimiști, lacomi, prea încrezători, excesivi sau risipitori!

Între 17 și 25 octombrie, Venus aduce pace și armonie, cu oportunități de dragoste și bani. Farmecul și popularitatea sporită a nativilor fac din această perioadă un moment excelent pentru socializare, distracție și întâlniri. Este, de asemenea, un moment bun pentru cumpărături pentru modă, produse de înfrumusețare, bijuterii și cadouri.

Între 20 și 23 octombrie, Venus și Neptun oferă momente perfecte pentru romantism, relaxare și relaxare.

* Balanță

Aflat în Balanță de pe 3 până pe 18 octombrie, pentru prima dată în doi ani, Marte oferă nativilor oportunități, energie și încredere în a aborda orice subiect, oricât de complex este.

Venus se opune lui Uranus, aducând unele inconveniente financiare. Cariera Balanțelor le ocupă tot timpul. Dacă aveau planuri să se mute într-o altă locuință, acest lucru va deveni posibil prin decembrie sau ianuarie anul viitor.

Este o perioadă în care Balanțele au o mulțime de planete în Casa de acasă și a familiei, perioadă optimă pentru armonizarea membrilor familiei.

* Scorpion

Venus le tranzitează zodia până pe 1 noiembrie, iar Scorpionii au timp pentru a-și îmbunătăți aspectul și a-și aproviziona garderoba. Este momentul ideal pentru a avea o tunsoare nouă, femeile din Scorpion să cumpere un machiaj nou, iar bărbații să-și lase barba să crească.

Cea mai romantică zi din octombrie este pe 21 octombrie, când Venus ”dansează” cu Neptun. Poezia și lirismul romantic vor fi resimțite de nativi încă din 19 octombrie. Pluton va acționa în același timp, astfel că documentele care trebuie semnate să fie atent citite. Poate chiar amânate.

E posibil ca unii dintre Scorpioni să fie forțați să fie de acord cu ceva ce nu le este bine. Pare să fie o problemă legată de muncă, deoarece banii par a fi la baza situației. De reținut că Jupiter îi va ajuta!

* Săgetător

Pe 17 octombrie este un moment bun pentru ei să consulte un medic de fertilitate. Dacă doamnele din zodie sunt însărcinate de curând, să consulte medicul. Planetele active acum pe cerul nativilor vor accentua puternic aspectele legate de sănătate. Se recomandă efectuarea controlului anual de sănătate. Este bine de vizitat și un oftalmolog și un stomatolog.

Până pe 5 noiembrie, Marte oferă Săgetătorilor energie, inițiativă, încredere în sine și curaj. Creșterea apetitului sexual și carisma fac din acesta un moment minunat pentru o aventură, întâlnire sau o ieșire cu persoana iubită.

* Capricorn

În acest moment al lunii, Pluton este într-o poziție provocatoare față de Soare, ceea ce înseamnă că nativii sunt împărțiți între activitățile legate de casă și sarcinile de la serviciu, care tind să devină stresante. Dacă apar ceva probleme, să nu ceară ajutorul unei persoane importante, chiar dacă așa le va veni mult mai ușor.

Până pe 27 octombrie, Luna de tranzit oferă Capricornilor dragoste, bucurie și noroc. Cu toate acestea, distracția în exces și romantismul ar putea provoca neajunsuri în alte domenii ale vieții.

Până pe 21 octombrie, Marte creează o acumulare de tensiune și o nevoie puternică de afirmare. Atitudinea pozitivă îi ajută pe Capricorni să facă o impresie bună persoanelor care îi pot ajuta să reușească.

* Vărsător

Din 22 octombrie până pe 3 noiembrie, Soarele aduce muncă asiduă pentru nativi, dar vor obține ce își doresc. Vor primi tot felul de provocări verbale, dar li se recomandă folosirea unui limbaj simplu, fără cuvinte cu dublu înțeles.

Din 17 octombrie, Marte le oferă energie și pasiune bine echilibrate, nu agresive. Inițiativa și instinctele lor bune din această perioadă îi vor impresiona pe superiori și le oferă Vărsătorilor șanse de succes pe plan profesional.

Magnetismul lor sexual e perfect pentru noi cuceriri, dar nu pentru a începe o relație de durată.

* Pești

Marte, în Balanță până pe 18 noiembrie, în Casa banilor altor persoane a Peștilor, atrage atenția că nativii vor putea avea cheltuieli noi. Cei care investesc în afacerea lor au de investit sume mari, dar măcar există speranța că vor face profit după o perioadă. Unii dintre ei pot investi în dezvoltarea personală, participând la cursuri, la seminarii sau conferințe.

Cea mai bună zi pentru dragoste din octombrie este pe 21, când Venus, în Scorpion, primește ajutor de la Neptun. Chiar dacă este o zi de luni, nativii se pot încălzi încă din weekend. Peștii se pot bucura de dragoste în aceste zile, așa cum le place cel mai mult – tandru, poetic și liric. Cei aflați într-o relație își vor aminti weekendul 19-20 octombrie mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.