Comisarul șef Paul Tablan – executat mizerabil

pietricica turism

După ce a fost ținta mai multor controale, care au avut scopul de a-i găsi nod în papură și metoda n-a funcționat, comisarul șef Paul Tablan a fost ”executat” mișelește. Singurul punct nevralgic era certificatul ORNISS, fără de care nu mai poate lucra nici măcar în sistemul neoperativ. Și acolo a fost lovit în ultima zi de guvernare PSD. Fără ca niciuna din condițiile anterioare, când certificatul i-a fost prelungit, să se fi schimbat între timp. Este clar că funcția de inspector șef al Poliției Neamț a creat pasiuni puternice, care trec de colegialitate, de bun simț, de orice scrupul.

Începând de astăzi, 28 noiembrie, comisarul șef Paul Tablan este pus la dispoziție, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne. Deocamdată, fostul șef al Poliției Neamț se află în concediu medical.
C.M.

4 COMENTARII

  1. Nu comentez calitatile profesionale si nici modul cum a condus IPJ Neamt dar modul cum a fost schimbat imi aduce aminte de anii de dinainte de 1989. Adica…daca nu place cuiva, sa dispara.
    Suntem o natie de idioti.
    Hai “Rromania”.

  2. Mai rău ca pe timpul comuniștilor…..și dacă ne uităm la cei care au uneltit și l-au schimbat, ne apucă greața….ei sunt cei care vor urma??? Halal…nu a fost nici Tablan fără de greșeală, dar cine rămâne după el??? Aceștia sunt modelele care trebuie urmate??? Oare am înnebunit cu toții??? S-a uitat TOT ce au făcut acești 2 “stimabili” domni??? Au devenit repere de moralitate și de urmat în viață??? Asta este direcția în care ne îndreptăm??? …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.