La Neamț, PSD+PNL=LOVE cu binecuvântarea Patriarhiei

PNL și PSD se apropie la Neamț și, deși nu se pune (încă) problema resuscitării defunctei USL de tristă amintire, liantul pare a fi de data aceasta mai trainic, fiind de natură socio-umanistă. Cele două organizații forte din județ par să fi bătut palma pe deasupra Spitalului Județean Neamț, pe creștetul managerului Codruț Munteanu, ale cărui referințe sunt deja binecunoscute și bine cuvântate (detalii aici).

Zvonuri că, la Neamț, PSD și PNL nu o duc împreună chiar atât de rău pe cât ar trebui, conform cu directivele de la București și cu doctrinele proprii, au mai fost și până acum, însă, de data aceasta, se confirmă interesul lor comun pentru imaginea managerului de spital, mai ales că și acesta se dovedește extrem de receptiv la tentațiile politice.

După ce, ieri, 31 octombrie, la ceas de seară, Codruț Munteanu s-a alăturat celor din PSD, fiind răsplătit chiar cu funcția de vice la organizația Piatra Neamț (detalii aici), astăzi, 1 noiembrie, s-a alăturat celor din PNL, unde a fost răsplătit cu o discuție cu președintele filialei, Mugur Cozmanciuc, și cu o fotografie. Bonus a fost un comentariu ușor deplasat din partea de-curând-descoperit-penelistului Andrei Carabelea (detalii aici), de care, sincer, Codruț Munteanu se putea lipsi.

Indiferent de cum încearcă PSD și PNL să tragă spuza favorabilității doctorului la oala notorietății lor, Codruț Munteanu spune că s-a (lăsat) tras în politică pentru a face bine Spitalului Județean Neamț: ”Am făcut astăzi această vizită la PNL și vor urma toate celelalte partide politice care se pot implica și care pot acorda sprijin Spitalului Județean. Relația mea cu președintele Ionel Arsene este una foarte bună. Cele mai mari investiții s-au făcut acum în spital. Acest demers este în ideea realizării unui pact cu toate partidele politice care vor să ajute spitalul. Deocamdată, acest pact este la nivelul discuțiilor pe care le-am inițiat ca om, ca medic, ca manager al acestui spital”.

Având în vedere importanța capitală a anului 2020, sunt foarte mari șanse ca ”pactul” gândit de dr. Munteanu să treacă de nivelul discuțiilor. Nu neapărat în nivelul practic, al realizărilor efective, dar măcar în registrul promisiunilor electorale.(D.O.)

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.