LIGA A IV-A Statisticile turului de campionat

În Seria A a Ligii a IV-a s-au disputat 66 de partide. 33 de victorii au obţinut gazdele, iar oaspeţii au învins de 27 de ori. Şase meciuri s-au încheiat la egalitate. A fost o medie de 5,36 goluri pe meci.

Cea mai mare diferenţă de scor aparţine formaţiei Bradu Borca, 11-0 cu Voinţa Dochia, tot jucătorii de pe Valea Muntelui participând şi la meciul în care s-a înscris cel mai mare număr de goluri: 12-2 cu Flacăra Brusturi. De altfel, lidera clasamentului, este echipa cu cele mai multe goluri marcate (67) şi cu cele mai puţine goluri primite (7). Titlul de golgeter al turului de campionat revine totuşi echipei de pe locul secund, Speranţa Răuceşti, prin Dragoş Patrichi, autor a 17 goluri. El este urmat în acest top de Gabriel Crengăniş (Bradu Borca), cu 14 goluri şi de Vasile Sandu (Ozana Timişeşti), cu 12 goluri.

Cele mai disciplinate echipe au fost Ozana Timişeşti – 8 cartonaşe (unul roşu+7 galbene), AS Grumăzeşti – 9 cartonaşe galbene (toate galbene), ASF Girov – 11 cartonaşe (toate galbene) şi Voinţa Dochia – 11 cartonaşe (unul roşu şi 10 galbene).

Şi în Seria B au avut loc tot 66 de partide. Ca şi în cealaltă serie, 33 de victorii au revenit gazdelor, 27 au fost obţinute de oaspeţi, iar 6 meciuri s-au încheiat la egalitate. A fost o medie de 5,48 goluri de meci. Cea mai mare diferenţă de scor aparţine Moldovei Cordun, 14-0 cu Moldova Pildeşti. Cele mai multe goluri s-au înscris la partida Voinţa Valea Ursului-Cetatea Gâdinţi, scor: 15-2.

Moldova Cordun are cele mai multe goluri înscrise (69), lidera Victoria Horia se laudă cu cel mai mic număr de goluri primite (8), iar Voinţa Valea Ursului oferă golgeterul seriei, Ionuţ Tofan având 24 de goluri marcate. Atacantul de la Valea Ursului este urmat de Marius Tulbure (Victoria Horia), cu 18 goluri şi de Sergiu Gugoaşă (Moldova Cordun), cu 16 goluri.

Cele mai disciplinate formaţii s-au dovedit a fi Cetatea Gâdinţi – 7 cartonaşe (toate galbene), Voinţa Bozieni – 7 cartonaşe (unul roşu şi 6 galbene) şi Stejarul Stăniţa – 9 cartonaşe (toate galbene). (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.