Participă și UNPR-ul din Neamț la reformarea PSD?

Prezența lui Gabriel Oprea, liderul UNPR, la sediul central al PSD, chiar în noaptea alegerilor prezidențiale, a declanșat un adevărat scandal. Mulți lideri importanți s-au dezis imediat omul politic care a ajuns peste noapte vicepreședinte național al PSD, de data aceasta din calitate de lider sindical.
În Neamț partidul este reprezentat vag de cunoscutul de promotor de concursuri hipice, prof. Costache Lupu. Acesta ne-a declarat că nu prea mai are instrucțiuni de la centru, că a fost ”o mare tăcere înainte de alegeri”, iar acum nu a primit nici un fel de instrucțiuni cu calea de urmat.
ÎN condițiile în care, totuși, UNPR va fi luat în calcul în privința unei participări la reformarea PSD-ului nemțean, el vine cu câțiva tineri politicieni care merită să fie luați în considerare. Vorbim aici despre seniorul Lupu, dar și despre secretarul general Constantin Acatrinei, pensionar provenit din Jandarmerie, de președintele executiv Ionel Pârvu, pensionar provenit din zona pompierilor, de Adriean Chirilă, director economic la Troleibuzul, la anii de pensionare și el. Toți pot dovedi o vivacitate politică peste aceea a activului PSD, în condițiile în care unii vin cu mult timp liber, alții cu dorința de a dovedi că nu au uitat cum se ține o ședință de partid. (M.N.)

reclama psd

1 COMENTARIU

  1. Ei macar Pirvu are ceva in comun cu seful Oprea,din cauza lor au murit doi tineri………noroc ca a venit Revolutia si a scapat de condamnare,poate Oprea nu va scapa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.