Târgu Neamţ: Politicienii PSD au ajuns la școală

pietricica turism

 Joi, 21 noiembrie, la Târgu Neamț a fost sfințit corpul central al şcolii din Humuleşti. Lucrările au început efectiv în anul 2015 şi s-au finalizat în anul 2018, iar acum, după ce s-a constat că totul este clădit temeinic , a venit firesc și cuvenita binecuvântare a soborului de preoți.

„Este o poveste lungă cu acest corp de clădire, care a început în 2012 cu multe piedici. Ne-am chinuit vreo doi ani de zile cu expertize, pentru a putea începe această investiţie. Mă bucur că am reuşit să finalizăm această investiţie, chiar dacă după foarte mult timp. Am avut sprijin de la domnul Ionel Arsene, care mă tot presa să fac proiecte pe şcoli, spital şi biserici. Eu însă eram axat şi pe parcul de la Cetate. Dar am reuşit ca astăzi, după ani de zile să facem această investiţie. Voi continua investiţiile în şcolile din oraş. De altfel, şi aici la şcoala din Humuleşti sunt necesare investiţii şi la celelalte pavilioane, la exterior”, a declarat primarul Daniel Harpa.

La școală au ajuns Ionel Arsene, Dănuţ Andruşcă, Răzvan Cuc, inspectorul școlar general Elena Laiu, consilieri locali şi judeţeni. După slujba religioasă de sfinţire oficiată de un sobor de preoţi, condus de preotul Viorel Cojocaru de la biserica din centrul Humuleştiului a venit rândul momentului de laudatio pentru Ionel Arsene, din partea unui preot. Evident că a urmat și un moment artistic, unde elevii școlii au încercat să descrețească frunților politicienilor agrenați în campanie.

În noul corp de clădire, vor funcţiona mai multe spaţii administrative la parter iar la etaj două săli de clasă, un muzeu, un cabinet de Limba română și un cabinet al psihologului şcolar.

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.