Cutremur la Consiliul Județean Neamț: Cătălin Chiței, administratorul județului demisionează

Într-o postare pe o rețea de socializare, Cătălin Chiței, administratorul public al județului, anunță că în data de 12 decembrie a depus la registratura CJ renunțarea la mandate, care intră în vigoare la sfârșitul anului. Motivele nu sunt foarte clar enunțate, dar se poate presupune că activitatea sa a fost îngrădită din momentul în care Ionel Arsene a împărțit prerogative în stânga și-n dreapta.

Pe aceasta cale vă anunț faptul că de la sfârșitul anului nu voi mai ocupa poziția de administrator public al județului. În data de 12 decembrie am depus la registratura CJ informarea privind renunțarea la mandatul încredințat prin contractul de management. Pentru mine a fost o perioadă extrem de interesantă din care am să extrag pentru autocritică situațiile pentru care nu am fost pregătit să le gestionez, dar am să și mulțumesc pentru experiența de a cunoaște intestinele unor instituții spre care toți nemțenii se uită cu interes și speranță și care nu întotdeauna răspund la nevoile lor. Am ales sa fac acest pas și pentru că anul viitor va fi unul cu două runde de alegeri care vor defini viața publică din România pentru următorii patru ani. E important ca alături de un candidat să stea un om de partid care va pune în munca sa tot ce are mai bun pentru reușită”.

În atmosfera de secretomanie existentă la nivelul Consiliului Județean, Cătălin Chiței s-a făcut remarcat prin decență în limbaj, printr-o atitudine cooperantă că presa și prin faptul că a încercat să găsească soluții constructive pentru anumite probleme. Probabil că nu întâmplător Cătălin Chiței demisionează aproape în același timp cu doctorul Codruț Munteanu, cei doi cooperând la Spital într-un tandem care a nemulțumit cealaltă grupare dornică să gestioneze activitatea economică, administrativă și concursurile din spital.

(V.B.)

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.