Horoscop 12-18 decembrie: Aglomerație la serviciu, dar și bucurii de sezon!

Relația Jupiter-Uranus, din 15-17 decembrie, aduce tuturor zodiilor șanse excelente, noi orizonturi, dezvoltarea aptitudinilor personale, posibilități de extindere, raze multiple de optimism. Pot apărea schimbări bruşte, uneori conflictuale, în stilul de viaţă.

* Berbec

În perioada 15-17 decembrie, Jupiter și Soarele vor primi raze electrizante de la Uranus. Jupiter tranzitează acum Casa onorurilor și a premiilor nativilor și se produce o legătură cosmică între el și Uranus, care tranzitează Casa veniturilor câștigate. Berbecii pot primi o majorare sau un bonus din senin, datorită performanțelor din ultimii doi ani. De urmărit zilele 15, 16 și 17 decembrie, pentru vești pe plan profesional. Ca o observație, acest 15 decembrie, precum și zilele apropiate reprezintă un aspect rar, care se va repeta abia prin 2028.

Guvernatorul Marte tranzitează zodia Scorpionului, sporind unele cheltuieli. În compensație, va crește capacitatea Berbecilor de a genera idei creative.

* Taur

Uranus în Taur se completează cu personalitatea benefică a lui Jupiter pe 15-17 decembrie. Veștile pe care le primesc nativii vor fi complet neașteptate și vesele. Uranus și Jupiter comunică foarte rar, iar, când se întâmplă, nu întotdeauna trimit astfel de energii extrem de favorabile.

Taurii să urmărească o descoperire în ce privește călătoriile în străinătate, dar și relațiile internaționale, problemele de emigrare sau cele care implică un pașaport, o viză.

Unii nativi au lucrurile ordonate de astre, mai ales proiectele care implică publicare sau difuzare, o chestiune juridică, obținerea unei diplome universitare.

* Gemeni

Neptun se află într-un unghi greu față de Luna Plină și Soare pe 12 decembrie. Gemenii care au de semnat un contract pot aștepta zile mai senine din această lună, de exemplu 27 decembrie. Dacă lucrurile devin presante, se poate face un compromis pe 19 decembrie.

Marte circulă prin Scorpion, iar Gemenii vor lucra din greu în decembrie. Colegii de muncă se pot relaxa, dar nu este cazul lor, fiindcă sunt concentrați și au sarcini care trebuie îndeplinite.

De amintit că este plăcut să ai un loc de muncă și să fii atât de apreciat de șefi. Cu toată aglomerația de la serviciu, Gemenii vor avea timp pentru a se bucura de sezon alb.

* Rac

Decembrie este o lună a surprizelor, astfel că Racii pot afla secrete care îi pot propulsa. Iar dacă ei au un secret, și acesta se află, astrele pot răsturna sensul, adevărul, astfel încât ei să ”cadă în picioare”.

Pe 15 decembrie, Jupiter tranzitează Casa parteneriatelor și a căsătoriei lor. Uranus, planeta surprizei, se află în prezent în Casa speranței Racilor. Prietenii îi vor înconjura. Racii care doresc să se căsătorească vor fi încântați dacă primesc marea întrebare. Se poate stabili data, chiar dacă unii dintre ei nu se simt pregătiți.

* Leu

Neptun se află într-un unghi greu față de Luna Plină, care cade în Casa banilor altor persoane a Leilor. Se recomandă verificarea cardului de credit și a extraselor bancare, pentru a observa dacă există taxe neautorizate.

Marte tranzitează Scorpionul și luminează Casa de acasă, a familiei. Ca de obicei, aduce un zgomot, astfel că Leii pot avea discuții în familie.

Pe 13 decembrie, Marte se întâlnește cu Neptun și e o zi în care ideile creative ale Leilor le vor aprinde imaginația, iar pe 15 decembrie, se bucură de un aspect rar și frumos. Uranus, planeta surprizelor, se întâlnește cu Jupiter, în Casa proiectelor de lucru. Uranus observă sarcinile de lucru ale Leilor și îi ajută să avanseze profesional.

* Fecioară

Luna Plină din 12 decembrie cade în Gemeni și luminează Casa premiilor, a onorurilor și realizărilor. Fecioarele vor fi foarte încântate de laudele și publicitatea pe care le primesc în acest moment al lunii. Fiind singura Luna Plină care le tranzitează Casa carierei în 2019, este un moment important. Ceva orientat pe carieră se apropie.

Nativii care primesc o ofertă pentru o poziție nouă la serviciu să asculte de alții, deoarece pot înțelege greșit termenii noii înțelegeri. Totuși, chiar dacă se pot întâmpla unele lucruri negative, Luna Plină le poate transforma în avantaje pentru Fecioare.

* Balanță

Luna Plină din 12 decembrie ar putea aduce călătorii îndepărtate sau încheierea planurilor referitoare la o călătorie lungă. Se recomandă verificarea cazărilor, biletelor și a tuturor aspectelor care au legătură cu ”rezervarea”. Neptun produce o ceață care creează confuzie în planurile Balanțelor.

Pe 13 decembrie, nativii devin o fabrică de idei la locul de muncă. Pe 15 decembrie, când Jupiter se află în armonie cu Uranus și tranzitează Casa banilor altor persoane, aduce surprize plăcute nativilor.

Weekendul 14-15 decembrie ar putea aduce vești uimitoare despre chestiuni casnice și familiale și, se pare, o sumă mare de bani.

* Scorpion

Pe 15 decembrie, trăiesc o zi foarte rară, în care sunt implicate Jupiter și Uranus. În această zi, este posibil ca Scorpionii să plece într-o călătorie importantă și să trăiască o experiență memorabilă, de durată. Unii dintre ei ar putea cumpăra o mașină nouă.

Chiar dacă vor fi foarte ocupați, vor avea timp pentru romantism.

Marte le tranzitează zodia în decembrie, oferindu-le prezență și magnetism la petrecerile de sărbători. Și Mercur se comportă exemplar în decembrie, mai ales atunci când nativii întâlnesc o persoană nouă, care le poate deveni apropiată și care rămâne în viața lor mai mult timp. Scorpionii își pot construi o viață cu această persoană misterioasă.

* Săgetător

Duminică, 15 decembrie, Uranus și Jupiter devin două faruri celeste. Săgetătorii au de descoperit noile misiune care li se trasează. Vor fi încântați datorită veștilor despre bani. Bani care sunt în drum către ei.

Marte le tranzitează Casa pregătirilor de orice fel. Săgetătorii lucrează acum la un plan pe care îl vor prezenta abia în ianuarie 2020. Cum Marte tranzitează Scorpionul până pe 3 ianuarie 2020, pot fi momente critice care privesc relațiile Săgetătorilor. Aceștia pot alege să meargă mai departe într-o nouă relație. Într-o nouă viață.

Uranus tranzitează Casa muncii și îl stimulează pe Jupiter, aflat în Casa veniturilor Săgetătorilor.

* Capricorn

Weekendul 14-15 decembrie este perfect pentru dragoste. Jupiter în Capricorn și Uranus în Taur sunt aliniate perfect. Nu doar dragostea este fantastică în acest weekend, ci tot ce ține de natura Capricornilor. Uranus le tranzitează Casa iubirii adevărate, care se ocupă și de copii, de sarcină și de naștere. Ar putea fi un moment fermecător pentru Capricorni. Cupidon lucrează din greu pentru ei. Cei mai mulți dintre ei vor simți o atracție instantanee pentru cineva. Au mai multe zile libere, lăsate special pentru a se relaxa, pentru a uita de ce au trăit neplăcut până acum. Este o perioadă de tranziție pentru o nouă etapă în viața lor.

* Vărsător

Duminică, 15 decembrie, astrele lansează un aspect spectaculos, care îi afectează direct pe Vărsători. Jupiter, în zodia Capricornului, formează un unghi ideal față de guvernatorul zodiei Vărsător, Uranus. Uranus tranzitează Taurul, aspect foarte rar, care aduce speranță, optimism, bucurie, energie, vești bune neașteptate.

Pe 15 decembrie, Vărsătorii pot descoperi o soluționare la aproape toate problemele pe care le au – spețe juridice, taxe, comisioane, chiar probleme de familie.

Părinții le vor sprijini în întregime obiectivele, ba chiar îi vor ajuta financiar. E vorba despre bani destinați cumpărării unei case sau unui apartament. În general, familia va fi fericită pentru Vărsători.

* Pești

Pe 15 decembrie, Casa prieteniei le e vizitată de Jupiter, aflat în tranzit prin Capricorn, iar Uranus le agită pozitiv Casa călătoriilor. Cei aflați departe de casă pe 14-16 decembrie vor avea parte de evenimente plăcute, benefice. Le va merge bine.

Aspectul Jupiter-Taur este puternic, dar și foarte rar, de aceea și efectele sunt pe măsură. Configurația astrală următoare similară va fi prin 2024.

Capricornul este un semn mare de bani. Tema unor întâlniri ale Peștilor este să discute cu oameni de succes, care îi vor motiva să ajungă la stele.

Este posibil ca Peștii să facă o deplasare pentru a participa la un eveniment important.

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.