Horoscop de Crăciun

pietricica turism

Pentru ca facultățile mentale să fie considerate sănătoase trebuie să aibă următoarele calități: 1. Claritate; 2. Coerenţă; 3. Creativitate. O creativitate sănătoasă trebuie să fie motivată de două intenţii esenţiale:

  1. Să servească individul prin satisfacerea necesităţilor proprii, lucru care să

ducă la evoluţia individului.

  1. Să servească altora în acelaşi timp, cu aceleaşi obiective.

* Berbec

Efectele Lunii Noi, din 25-26 decembrie, sunt amplificate de eclipsa solară care îi urmează imediat. Berbecii ar trebui să simtă imediat efectele pozitive ale acestei conjuncturi astrologice. Această Lună Nouă le aduce o recompensă sau o oportunitate de carieră. Universul deschide mai multe porți, aspect care le va permite să creeze ceva cu adevărat măreț.

Astrele importante pentru cariera lor sunt poziționate optim în perioada 25 decembrie – 1 ianuarie, pentru ca Berbecii să fie în top. Li se recomandă să nu plece în vacanță în această perioadă.

Eclipsa solară din 25 decembrie stabilește va stabili tonul a ceea ce va veni, în special în prima jumătate a lunii ianuarie.

Venus, planeta iubirii tranzitează Vărsătorul, un loc perfect pentru distracție.

* Taur

Eclipsa solară din 25-26 decembrie, în Capricorn, este susținută de planetele Jupiter, Pluton și Saturn. Această zonă a astrogramei Taurilor este menită să îi scoată din rutină și să le ofere o vedere panoramică, la 360°. În plus, beneficiază de foarte multe posibilități pe care nu le-au luat în calcul până acum.

Luna Nouă din 25 decembrie și Eclipsa de Soare ajută Taurii în materializarea gândurilor lor. Anul 2020 va accentua și aceste subiecte, dar decembrie 2019 și ianuarie 2020 sunt și vor fi extraordinare.

Unele aspecte pot fi schimbate total în viața nativilor. Să aibă curaj și să ia ”taurul de coarne”.

* Gemeni

Eclipsa inelară de Soare, din 25-26 decembrie, este cel mai important aspect din decembrie pentru Gemeni, deschide o ușă către o zonă închisă anterior pentru ei. Vor primi semne pentru bani. Bani care vor fi în preajma lor. Chiar dacă a fost o perioadă de secetă financiară pentru ei, se pot relaxa pentru vreo două luni.

Marte și Pluton oferă un maximum de pasiune, curaj și leadership.

Marte exprimă energia spre exterior, în timp ce Pluton exprimă energia spre interior, necesară pentru transformările de personalitate. Marte se află în Scorpion, Casa sarcinilor curente, iar Pluton se află în Casa banilor altor persoane.

* Rac

Marte le tranzitează Casa dragostei, iar Saturn certifică faptul că vor întâlni pe cineva interesant. O nouă relație de dragoste este pe cale să se înfiripe. Pluton, Saturn, Venus și Jupiter susțin eforturile Racilor care doresc să se angajeze serios într-o relație de dragoste.

Există semnale puternice că munca pe care o desfășoară acum urmează să-i conducă spre succes. Racii pot accesa o poziție de putere, influență și responsabilitate.

Eclipsa de Soare deblochează energiile planetare, iar Luna Nouă, din 25 decembrie, amplifică tot ce e pozitiv pentru ei.

* Leu

Pot parafa o înțelegere profitabilă pentru ei, pot închega o relație stabilă, pe termen lung. De asemenea, pot lua o decizie legată de familie, decizie care lucrează în beneficiul părinților lor.

Eclipsa solară din 25-26 decembrie va crea schimbări și oportunități pentru Lei.

Uranus, planeta surprizei, este poziționată ca un far în Casa onorurilor, premiilor și realizărilor. Este foarte probabil ca Leii să câștige o misiune la serviciu sau acasă, misiune la care speră de mult timp.

* Fecioară

Eclipsa solară din 25-26 decembrie și Luna Nouă, aflată în tranzit prin Casa iubirii adevărate a Fecioarelor în aceeași perioadă, le colorează viața.

Nativii singuri pot întâlni pe cineva fascinant. Și vor dori să cunoască această persoană mult mai bine.

Spionii zodiei punctează în aceste zile succese greu de urmat. Iar riscurile sunt pe măsură.

* Balanță

Eclipsa de Soare din 25-26 decembrie și Uranus produc evenimente deosebite pentru Balanțe. Uranus, planeta evenimentelor neprevăzute, aduce surprize bune despre banii de care au nevoie nativii. Dacă au nevoie de un credit ipotecar sau pentru îmbunătățirea locuinței, vor avea acces ușor la el.

De asemenea, părinții le pot oferi, împrumut sau nu, sumele de care au Balanțele nevoie. Nevoia lor de bani va fi acoperită. Cel puțin astrologic, dacă nu și în plan fizic.

Jupiter, asociat cu șansa financiară, fericirea și chiar miracolele, aduce nativilor nu doar oportunitatea, ci și mijloacele de a profita de ea.

* Scorpion

Eclipsa de Soare din 25-26 decembrie le influențează puternic Casa comunicării. Cei care lucrează la o carte, scenariu, publicație, site etc. au de partea lor Universul. Cei care lucrează la tv vor întâlni oameni influenți, care le susțin sau sponsorizează emisiunea. Producătorii zodiei vor avea idei pentru a-și relansa produsul media.

Această eclipsă are efect 6 până la 12 luni. Cele mai multe efecte vor fi vizibile în scurt timp după 27 decembrie.

Eclipsa de Soare cade în Capricorn, un Semn de Pământ, care se completează cu Semnul de Apă al Scorpionului. Tendința dominantă pare să fie de creștere intelectuală a nativilor.

* Săgetător

Planificarea financiară din decembrie oferă rezultate pe termen lung. Contabilul sau brokerul lor prezintă idei originale despre cum trebuie folosiți banii nativilor.

La Eclipsa de Soare din 25-26 decembrie se petrec mai multe evenimente astrologice simultan. Jupiter, Luna Nouă și Eclipsa inelară de Soare le luminează Casa veniturilor câștigate. Saturn și Pluton ajung în aceeași Casă, cu o ușoară întârziere. Pentru obținerea veniturilor muncite cu greu de nativi, influențele astrale sunt puternice. Iar Saturn tranzitează Casa proiectelor zilnice sau a rutinei zilnice. Viața devine mai ușoară de sărbători și mai împlinită.

Pentru a profita din plin de oportunitățile oferite de astre, nu se recomandă plecare în concediu în ultima săptămână din decembrie.

* Capricorn

Jupiter, Saturn, Pluton, Venus, Luna Nouă și chiar Eclipsa de Soare din 25-26 decembrie se întâlnesc în zodia lor. Capricornii vor avea un control deosebit asupra evenimentelor, un fenomen rar pentru ei.

Pentru a înțelege corect: Jupiter – aducător de șansă și noroc, Pluton – se referă la câștigul financiar, Saturn – stabilitate. Eclipsa inelară de Soare reprezintă, pentru ei, o deschidere oficială a Anului Nou, un an superb, care le va oferi mai multe oportunități, pe mai multe niveluri decât au putut trăi într-un deceniu.

Uranus, planeta surprizei, se află în Taur, un Semn de Pământ, similar cu al zodiei lor. Apar vești interesante în domeniul dragostei. Unii dintre nativi se pot chiar recăsători, chiar dacă relația actuală merge bine.

* Vărsător

După tranzitul lui Marte prin Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor lor, cu Pluton aflat în Casa confidențialității, Vărsătorii au ocazia să impresioneze o persoană cu greutate, un VIP, care se va simți atras de ei.

Eclipsa inelară de Soare din 25-26 decembrie, dublată de apariția Lunii Noi, oferă nativilor sacul cu bunătăți al lui Moș Crăciun și le influențează Casa subconștientului. Un proiect, aparent secret sau uitat, va ieși acum la suprafață. Cu modalități de a fi transpus în practică.

* Pești

Saturn, Pluton și Venus creează o zonă de confort. Piesa grea vine pe 25-26 decembrie, când eclipsa inelară de Soare cade în Capricorn. Iar Luna Nouă din aceeași perioadă deschide un nou capitol de viață pentru Pești.

Jupiter este tangent la eclipsă, iar Uranus se află în Casa comunicării și a călătoriei nativilor, aspect care poate declanșa pornirea într-o călătorie, atât acum, cât și în viitorul apropiat. Deplasările vor fi însoțite de evenimente distractive, dar neanticipate.

Starea de sănătate a Peștilor este atât de bună pe cât se străduiesc să o păstreze sau să o amelioreze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.