Vizită surpriză la Consiliul Județean Neamț

O vizită cu adevărat surprinzătoare la Consiliul Județean Neamț, care, cu siguranță, va alimenta din nou teorii ale conspirației, a avut loc astăzi, 6 decembrie, în jurul prânzului. Este vorba despre Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor, care a fost condamnat pentru corupție în ceea ce s-a numit ”Dosarul Transformatorul”.

Fenechiu este în acest moment eliberat condiționat și vizita sa în Neamț, într-o instituție publică aflată sub conducere autoritară pesedistă, poate fi considerată surprinzătoare. În același dosar a fost condamnat și nemțeanul Ioan Marghidan, tatăl consilierului local PSD Victor Marghidan.

Nu am reușit să obținem un punct de vedere de la Consiliul Județean Neamț, dacă a fost o vizită privată sau fostul ministru s-a decis cumva să folosească oportunitățile de afaceri promovate intens de instituția condusă de Ionel Arsene, cu care s-a întâlnit. (V.B.)

1 COMENTARIU

  1. Cred ca nu sunt foarte multe de comentat dupa ce inventatorul lui Cozmanciuc a fost in vizita la Arsene. Probabil a salutat-o si pe prefecta. Asa se intampla cand mizeria este ridicata la nivel de politica. E de prisos sa spun cum se numesc actorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.