One comment

 • Ana

  ianuarie 15, 2020 at 2:02 pm

  Stimați domni, asta cu ” pentru noi, prioritatea e spitalul” e cam așa: da, domnule, e o prioritate că uite, facem o renovare și să vezi ce bani ne ies! Sau, avem nevoie de pătuțuri la pediatrie! Super! Hai să triplăm prețul de achiziție! Care te bagi?
  Toate măgăriile post-decembriste au fost făcute pe nevoile proștilor de rând. Și asta în toate domeniile: sănătate, drumuri, canalizare, educație…
  Și dacă tot ați luat ca termen de comparație spitalul din Suceava, trebuie văzut dacă nu cumva strategia managerului de acolo nu a pornit cumva de la ce BINE spunea domnul Nastasă la începutul interviului: de la studii demografice, statistici ale patologiilor etc. Și, foarte important, buna credință, onestitatea, profesionalismul echipei manageriale.
  Cât despre ”mastodontul spital județean” în sine, despre circuite, aprobări ISU și altele, cred că oricărui cetățean care intră în aceste clădiri (spital vechi, spital nou, compartiment contagioase șamd) i se înmoaie genunchii la gândul că o situație nefastă îl poate surprinde în interior. Apropos de ISU, la SJN există scări exterioare de urgență?
  De când ne tot plângem și renovăm acest mastodont, la câți bani s-au cheltuit cu și fără rost, se ridica la Neamț ditamai spitalul. Folosirea la impersonal a verbului A RIDICA sper să nu vă deranjeze prea mult.
  SĂNĂTATE!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *