Horoscop 16-22 ianuarie

Numai pe Pământ au luat sufletele materie ca să devină fizice. Pe alte planuri şi în alte tărâmuri ale conştiinţei, evoluţia spiritului este variată. Numai în fizic, în planul tridimensional, se face trecerea de la un plan la celălalt, procesul necesitând ceea ce este denumit naştere şi moarte” – Edgar Cayce.

Berbec

Schimbările din viața lor sunt necesare, dar se realizează pe baza informațiilor sau învățăturilor primite în perioada 12-18 ianuarie. Acest aspect se datorează alinierii rare dintre Pluton și Saturn. După calcule, acest tip de aliniere astrologică apare odată la trei decenii. De remarcat că influențele acestei conjuncturi dintre Pluton și Saturn aduce și scandaluri între guvernele planetare, respectiv modifică ”lupta” dintre egregoarele statelor, dar și a diferitelor grupări existente pe planetă.

Berbecii care acționează sub forma ”șefului dur” la serviciu vor reduce tonul sau vor renunța la tactica ”dominatoare”.

Pentru că Pluton și Saturn se mișcă extrem de lent în raport cu Pământul, vor mai apărea schimbări în următoarele săptămâni și chiar luni.

Marte, în Săgetător până pe 16 februarie, indică o călătorie departe.

Taur

Din punct de vedere romantic, ianuarie este o lună specială pentru Tauri. Venus tranzitează zodia Peștilor, al căror element de Apă se îmbină frumos cu elementul Pământ al Taurilor.

Uranus aduce vești inopinate, care provoacă schimbări în viața nativilor, schimbări susținute din exterior. După ce absorb și acceptă informațional tot ce au primit, Taurii se vor adapta în următoarele luni. Sunt pregătiți să facă față provocărilor Universului. Să-și reamintească faptul că schimbarea este bună.

Au tendința să păstreze lucrurile ”așa cum sunt”, iar loialitatea și statornicia lor sunt printre cele mai iubite calități pe care le manifestă. Uneori, să fii ”dezrădăcinat” poate fi și un lucru pozitiv.

Gemeni

Marte le tranzitează Casa parteneriatelor până pe 16 februarie, așa că lucrul cu un partener, în dragoste sau de afaceri, va deveni mai important pentru ei în următoarele cinci săptămâni. Nu vor avea controlul deplin, astfel că, în dragoste sau afaceri, vor fi nevoiți să asculte de sfaturile partenerului și să fie un coechipier dispus să facă și mai puțin să încerce să preia controlul. Oricum nu va funcționa.

Saturn și Pluton aduc unele discuții suplimentare pentru nativii aflați într-un proces de divorț, de separare, de partaj. Sumele de plată vor crește destul de mult până prin 12 ianuarie. Dacă se poate, să ceară un nou termen.

Rac

Chiar dacă au trecut câteva zile de la eclipsa de Lună din 10 ianuarie, trebuie menționat că efectele acesteia se vor întinde pe mai multe luni. Racii trebuie să se concentreze asupra propriilor nevoi în perioada care vine.

Venus tranzitează zodia Peștilor până pe 7 februarie, luminând Casa călătoriei nativilor. Ar fi ideal cum zborul spre o plajă însorită sau măcar către o piscină acoperită, pentru că Venus în Pești impune ca Racii să fie lângă apă.

Să fie pregătiți pentru 23 ianuarie, deoarece această zi este foarte romantică. Venus și Jupiter sunt sincrone, astfel că 22-23 ianuarie sunt perfecte pentru o cină specială.

Leu

Se pare că o mulțime de bani vin către ei. Venus primește un fascicul puternic de la planeta surpriză Uranus. 22 sau 23 ianuarie, când Soarele formează un unghi greu față de Uranus, ar putea fi mai dificil, pentru că nimic nu se va simți cum trebuie. Leii să nu dispere!

Marte, planeta de acțiune, tranzitează Săgetătorul și luminează Casa iubirii adevărate a Leilor. Unii astrologi ar putea spune că face asta într-un mod genial, adică va forța nativii să iasă în oraș, să se relaxeze, să se distreze și să accepte romantismul. Până pe 16 februarie, Marte susține aceste stări de bine ale Leilor.

Este prima dată în doi ani când Marte se ocupă de problemele inimii.

Fecioară

Marte în Săgetător, în Casa de acasă și a familiei Fecioarelor până pe 16 februarie, aduce zgomot, provocat de musafiri numeroși, care vor dormi în sufragerie și chiar pe jos acasă la nativi și/sau datorită petrecerii pe care o vor organiza nativii. Un alt tip de zgomot care se va auzi din casa lor este cel al renovărilor interioare. Este un  moment bun pentru ajustări și reparații de sezon, în interior.

Pe 16 ianuarie, Venus, cu ajutor de la Uranus, asigură o seară deosebit de efervescentă pentru nativi și pentru cei pe care îi iubesc.

Pentru virginii singuri, 22 și 23 ianuarie pot fi zile excepționale. Jupiter și Venus conspiră pentru o primă întâlnire fatidică, desigur în sensul bun.

Balanță

Marte, în Săgetător până pe 16 februarie, îmbină semnul de Foc al zodiei cu semnul de Aer al Balanței. Vestea bună este că nivelul ridicat al cheltuielilor va scădea acum, iar nativii vor avea mai mult controlul propriilor finanțe. Mai mult, Marte le permite să călătorească departe, distrându-se în același timp, dar luminează și Casa rudelor, a fraților, a verilor nativilor, ceea ce înseamnă că, în următoarele săptămâni, e posibil ca Balanțele să petreacă mai mult timp alături de aceștia.

Uranus le aduce idei creative. Dacă nativii au fost frustrați de lipsa de hotărâre sau de o diluare a relațiilor cu clienții în ultimele săptămâni, aceste aspecte nu vor mai fi o problemă.

Scorpion

Saturn și Pluton pun presiune pe Scorpioni, o presiune pentru a face bine.

Marte, guvernatorul lor, tranzitează zodia Săgetătorului până pe 16 februarie, iar Scorpionii intră într-o perioadă cu cheltuieli mai mari decât de obicei. Este posibil să aibă nevoie de lucruri pe care nu au avut timp să le cumpere în lunile anterioare, așa că în ianuarie trebuie să fie înarmați cu numerar.

Jupiter este favorabil pentru asigurarea unui spațiu foarte mare, însorit și cu panoramă; altfel spus, le va aduce cel mai ideal apartament. Sau casă.

Până pe 23 ianuarie, Mercur crește ritmul vieții datorită amplificării activității mentale. Ritmul agitat poate duce la iritabilitate nervoasă și gândire grăbită. Influența armonioasă a lui Venus ar trebui să mențină relațiile pe cale și să facă viața nativilor mai plăcută.

Săgetător

Jupiter a intrat recent în Casa veniturilor câștigate a Săgetătorilor și va rămâne acolo până pe 19 decembrie 2020. Mult timp pentru a vedea și a primi recompensele care li se cuvin.

Pluton este alături de Jupiter și va amplifica bunătatea acestuia, iar Saturn alături poate însemna frustrări pentru Săgetători, dar le și scoate în evidență disciplina și hotărârea.

Marte, în Săgetător până pe 16 februarie, îi ajută să obțină aprobările necesare și să vadă că lucrurile merg mai departe. Totul devine mai ușor decât de obicei.

Săgetătorii vor fi mai energizați, mai curajoși și mai hotărâți decât de obicei. Nu se află în poziția de a lăsa pe cineva să le spună ”nu”.

Capricorn

Jupiter le tranzitează zodia pentru prima dată în 12 ani și o va face până pe 19 decembrie 2020, ceea ce le oferă nativilor destul timp pentru a-și optimiza și realiza visele, deoarece Jupiter este acum puternic.

Venus se află deja în zodia Pești, element Apă care se combină armonios cu elementul Pământ al Capricornului. Pământul și Apa sunt elementele de bază pentru flori.

Capricornii să ia în calcul să facă o excursie într-un oraș nu prea departe de casa lor, dar lângă o apă, un lac, un râu sau un ocean. Sau lângă o mulțime de zăpadă frumoasă.

Vărsător

În ianuarie, perspectiva lor romantică e oferită și de Marte, care le tranzitează Casa prieteniei. Vărsătorii vor avea un nivel mai înalt de socializare decât au avut în decembrie 2019.

Problemele legate de carieră au fost prima prioritate pentru ei, dar, acum, Marte în Casa prieteniei, a petrecerilor, a contactelor noi le oferă numeroase șanse de a se relaxa, de a se încărca cu energie pozitivă.

Eclipsa de Lună Plină din 10 ianuarie oferă garanția realizării proiectelor și îmbunătățirii relațiilor lor în următoarele luni.

Pești

Marte tranzitează Săgetătorul până pe 16 februarie și le luminează Casa premiilor, a onorurilor și a premiilor. Au trecut doi ani de când Peștii au avut ajutorul lui Marte în acest mod. Uranus se află acum în Casa călătoriilor. Este posibil ca nativii care pleacă la drum în această perioadă să aibă întârzieri din cauze meteo, deci ar fi bine să consulte prognoza pe vreo cinci zile înainte de a-și face planuri.

Venus, în Pești din 13 ianuarie până pe 7 februarie, le scoate în evidență farmecul și îi face complet irezistibili. Cele mai frumoase zile pe care Peștii le pot dedica iubirii în ianuarie sunt 16, 22 și 23.