Horoscop 23-29 ianuarie

pietricica turism

”Cunoscând faptul că, oamenii dezorientați, lipsiți de speranță, fără credință sunt mai predispuși către «rele», dezinformatorul acţionează folosind toate mijloacele pentru înlocuirea bunurilor sufleteşti cu cele materiale. Pe fondul acestei situaţii se inițiază și alimentează vicii, precum trufia, dorinţa de putere cu orice preţ, trădarea, viclenia etc., creând perioade de tranziţie de lungă durată, fără speranţă etc. Procedând în felul acesta, se poate spune că armata dezinformatorului devine din ce în ce mai numeroasă, încât ea parcă se autogenerează, devenind un adevărat «perpetum mobile»” – Lt. col. dr. Doru Enache.

Berbec

Luna Nouă, din 24 ianuarie, cade în Vărsător. Este debutul perioadei sociale a Berbecilor pentru următoarele săptămâni, când vor fi foarte activi. Din acest moment, prietenii lor vor începe să joace un rol mult mai mare în viața lor. Luna poate aduce și un incident neașteptat, în care este implicat un prieten de-al lor, care îi poate supăra, deoarece Uranus va intra în conflict cu Soarele și Luna Nouă. Dacă un prieten le datorează bani, probabil că nu își va achita acum datoria. Rămâne doar speranța că Berbecii nu amestecă banii cu prietenia.

Marte este prietenos cu Mercur în Vărsător, în perioada Lunii Noi, astfel că nativii vor primi o veste bună. Călătoria în acest moment ar fi, de asemenea, o idee bună.

Taur

O zi dulce pentru dragoste și lux este 23 ianuarie, când Venus, în Pești, primește o rază prietenoasă de la Jupiter, aflat în Capricorn. Taurii pot merge la spa, își pot face o tunsoare deosebită etc. Pot socializa foarte bine, chiar se pot gândi să participe la un blind date. Li se recomandă să fie încrezători și vor observa că lumea are foarte multe de oferit.

Luna Nouă, în Vărsător din 24 ianuarie, este un moment major în viața lor. Acum, dar și în următoarele săptămâni, Taurii vor putea atrage atenția VIP-urilor. Uranus va fi într-un unghi greu față de Luna Nouă orientată spre carieră. Sunt două moduri de a rezolva asta. Unul este ca Taurii să demisioneze, pentru a începe ceva absolut nou, iar celălalt e ca, aflând despre o oportunitate în carieră, să reziste la serviciu și să fructifice acest lucru.

Gemeni

Luna Nouă, în Vărsător din 24 ianuarie, le luminează Casa relațiilor globale, a călătoriilor internaționale, a chestiunilor legate de emigrare, Casa care se ocupă și de publicare, difuzare. De asemenea, Luna luminează Casa studiilor universitare. Această Lună Nouă tranzitând zodia Vărsătorului are Uranus drept planeta din umbră. Uranus tranzitează Taurul, provocând Luna din Vărsător.

Gemenii pot avea de rezolvat o problemă apărută brusc. Pentru ei se va simți sub forma unei cheltuieli suplimentare. De asemenea, e posibil să plece într-o călătorie sau să intenționeze să cumpere o mașină. Trebuie să evite achizițiile auto sub lumina Lunii Noi, măcar zece zile de la apariția ei.

Rac

Fiecare zodie va avea de trecut peste un obstacol adus de Luna Nouă în Vărsător pe 24 ianuarie. Nici Racii nu sunt păsuiți de mecanicile cereaști, astfel că se pot aștepta la cheltuieli suplimentare în ultima decadă din ianuarie.

Luna Nouă le luminează Casa banilor altor persoane, guvernând domenii precum capital de risc, ipotecă, deconturi judiciare, creanțe de asigurare, ajutor financiar universitar, comisioane, care vin în afara salariului. Cum se confruntă cu Uranus, care e puțin prietenos cu Soarele în această perioadă, se pare că banii promiși Racilor nu vor ajunge la timp. Și poate nici integral.

Leu

Dacă lucrează în artă sau divertisment, Leii să fie atenți la 27 ianuarie, când Venus și Neptun se află în Casa lor financiară. Pot vinde o lucrare proprie sau pot primi un premiu pentru o melodie pe care au compus-o, pot primi un rol de teatru sau fim ori chiar într-o reclamă.

Luna Nouă, din 24 ianuarie, le oferă timp de petrecut împreună cu partenerul, care le poate reproșa că au devenit cam neglijenți în ultima vreme. Și Uranus aduce ceva șicane în relația lor actuală, așa că lucrurile nu vor decurge chiar lin. Li se recomandă Leilor maximă atenție la ce spun, comunică și transmit prin gesturi și mimică.

Fecioară

Singura zi de evitat semnarea documentelor ar fi 28 ianuarie, când Marte și Neptun se află într-o polemică dură.

Luna Nouă din 24 ianuarie cade în Vărsător, în Casa proiectelor de lucru, ceea ce poate fi supărător pentru Fecioare în ianuarie, deoarece Uranus, planeta schimbărilor bruște, provoacă Luna Nouă și Soarele.

Nativii primesc și oarece perturbări din Casa mass-mediei, a mediului academic, a problemelor legale și a călătoriilor îndepărtate. Ceva care implică una dintre aceste zone poate avea nevoie de atenție în mod instantaneu, deoarece veștile apar din senin.

Nu toate drumurile duc la Roma, dar sfârșitul lui ianuarie poate însemna un drum la altar pentru celibatarii zodiei.

Balanță

Luna Nouă din 24 ianuarie le poate aduce turbulențe financiare. Balanțele trebuie să urmărească aceste turbulențe, mai ales că Uranus se află într-un unghi greu față de Luna Nouă și Soare. Mai ales că Uranus le afectează nițel și Casa banilor altor persoane. Atenție, deci, la investițiile în numele altora, la moștenirile care ar fi trebuit, dar nu au ajuns în buzunarul nativilor, la fondurile de investiții comune!

Uranus reglementează și domeniul high-tech, dar acum îl dereglează. Atenție la carduri bancare, plăți pe internet și chiar hacking din partea concurenței!

Scorpion

Pe 23 ianuarie, Venus și Jupiter pregătesc iubirea și luxul de care vor avea parte nativii. Dacă se află într-o călătorie în această zi, o vor numi călătoria lor preferată. Scorpionii aflați într-o relație să dea întâlnire partenerului într-un restaurant cunoscut pentru mâncarea delicioasă, cu o atmosferă deosebită.

Cea mai amețitoare zi romantică pentru ei este 27 ianuarie, când Venus și Neptun se aliniază în Pești, în Casa iubirii adevărate, dar și pe 26, seara, va fi un moment deosebit.

Unii din Scorpioni vor întâlni o persoană nouă, care le va reaprinde scânteia.

Uranus trimite aspecte dure Lunii Noi din 24 ianuarie, ceea ce înseamnă că partenerii nativilor nu sunt prea mulțumiți de planurile lor.

Săgetător

Luna Nouă din 24 ianuarie influențează timp de mai multe săptămâni călătoriile Săgetătorilor, care vor fi rapide și scurte, orientate spre muncă, dar lucrurile nu vor merge prea bine. Uranus, care aduce evenimente neașteptate, creează tot felul de surprize, nu prea ușor de digerat.

De asemenea, trebuie verificate toate sistemele de calculator cu care lucrează nativii. Și trebuie făcut back-up pentru toate datele. Atenție la confidențialitatea clienților!

Pe 27 ianuarie, Venus, în conjuncție cu Neptun, aduce zile minunate pentru Săgetători. Pot organiza o petrecere la ei acasă, iar prietenii vor fi impresionați. Nu contează că petrecerea este duminică, 26 ianuarie. Din punct de vedere astrologic, Venus și Neptun veghează asupra lor.

Capricorn

Pe 23 ianuarie, nativii au o zi deosebită pentru călătorii, datorită lui Venus în Pești, sincronizat cu Jupiter în Capricorn. Indiferent că este vorba despre muncă sau despre distracție, Capricornii să își dorească lux și îl pot avea.

Luna Nouă, din 24 ianuarie, cade în Casa veniturilor câștigate. În mod normal, ar fi o Lună Nouă perfectă pentru a negocia o creștere sau un salariu mai bun, mai ales dacă nativii acceptă un nou loc de muncă. Problema cu această Lună Nouă e că Uranus o va contesta, în Casa proiectelor de lucru. E posibil ca nativii să aibă o cheltuială mai mare, în direcția copilului propriu sau în cazul unei sarcini.

Vărsător

Luna Nouă din 24 ianuarie poate fi interpretată ca un cadou de naștere oferit de un univers iubitor, pentru că le oferă un sentiment de mai mult control. Mișcarea Soarelui prin Capricorn, până prin 18 februarie, le va readuce nativilor forță și optimism. Soarele aduce și vitalitate, care trebuie păstrată pentru vindecarea organismului, nu consumată în diverse acțiuni care par importante.

Uranus, aflat în unghi dur față de Luna Nouă, are o influență puternică și, în aceste zile, le influențează Casa de acasă și a familiei. Vărsătorii pot avea surprize din partea unui membru al familiei, cum ar fi un părinte, care ar putea avea nevoie de ajutor.

Pești

Uranus, aflat în contradicție cu Luna Nouă din 24 ianuarie, aduce un obstacol, chiar o dezvoltare inversă. Luna Nouă cade într-o Casă slabă, astfel că Peștii vor fi mai puțin afectați. Cei care au de prezentat un proiect sau de finalizat o lucrare să închidă această treabă fără a oferi prea multe detalii. Contează mai mult munca bine făcută decât ”o seamă de cuvinte”.

Peștii care au un secret să fie pregătiți ca acesta să iasă la iveală. Sau măcar să fie conștienți de această posibilitate.

Weekend-ul lor preferat e 25-26 ianuarie, cu ziua suplimentară de luni, 27 ianuarie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.