Leonard Achiriloaie- primul nemțean care are  ”cale liberă” spre Guvern?

Foro capură Roman 24

La câteva luni bune de la instalarea Guvernului Orban, nemțenii, prin reprezentanții lor din Roman, au posibilitatea să fie reprezentați în Guvern. Sau cel puțin așa se discută, la nivelul de ”înțelegere” deja făcută cu centrul de putere de la București. Fericitul câștigător, deocamdată neoficial, așa cum se întâmpla și cu numirea ca ministru a lui Laurențiu Leoreanu după trecerea moțiunii de cenzură, ar fi Leonard Achiriloaie, consilier local și director financiar-contabil la spitalul din Roman. El este unul dintre apropiații deputatului Leoreanu și unul dintre cei mai activi consilieri locali. Cine este dornic să-l cunoască din punctul de vedere al intereselor personale și realizărilor financiare, declarațiile de pe site-ul Primăriei Roman sunt relevante.

Pe surse, Leonard Achiriloaie ar fi în cărți pentru un post important la Ministerul Dezvoltării sau chiar în cel al Sănătății. (V.B.)

One comment

 • Baba Novac

  ianuarie 18, 2020 at 2:56 pm

  Fața lui imi inspira o incredere maxima. Mai ales ca.l recomanda prietenia cu oameni “deosebiti” gen Leoreanu, Capraru. Ma uit si in declaratia de avere. L.a imprumutat socrul cu 100.000 lei (aproximativ 25.000 euro). Soacra, mai modesta, l.a imprumutat doar cu 10.000 lei.
  Marmota cat i.o fi dat imprumut?
  Ma opresc, ca mi se face greata…de la scris.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *