Marcel Prună, fost primar la Pipirig: ”Da. Voi candida din partea PNL!”

Marcel Prună, lângă actualul primar de Pipirig

 

Marcel Prună a fost primar al comunei Pipirig, între anii 2008- 2017, adică două mandate întregi, în al treilea fiind nevoit să facă față unui proces în urma căruia a fost condamnat cu suspendare. După condamnare și-a pierdut și funcția de primar. Între timp, deoarece interdicția de  face politică a trecut, a revenit pe scenă și și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar din partea Partidului Național Liberal la alegerile locale din acest an. Asta după ce în alegerile prezidențiale a dovedit că mai are simpatizanți în comună.

Da, voi candida din partea PNL. Deja s-a stabilit. Cei de la PNL au venit şi mi-au propus. Eu vroiam să mă las de politică, dar au venit cu niște argumente. Mi-au spus că mă vor ajuta cu ce mai e de făcut la Pipirig. Vreau ca guvernul PNL să mă ajute cu bani să băgăm gaz, apă şi canalizare în Pipirig. Astea vor fi prioritățile mele. Mi-au promis că mă vor ajuta. Dacă PSD-ul nu mi-a propus nimic, şi dacă am văzut că nu mă caută, am zis să trec la PNL, că tot s-au ținut de capul meu. Cu procesul meu a fost o făcătură. Deja am ajuns la CEDO”, ne-a declarat Marcel Prună.

C.T. STURZU

2 COMENTARII

  1. Parca liberalii sustineau FARA PENALI.La Neamt nu conteaza acest principiu si merge pe cotizare pentru ati cumpara locul pe buletinul de vot.Daca Pruna nu a facut ceva investitii in comuna la ce ii mai trebuie un mandat.Ce se intampla la Pipirig de primarii devin penali.Ii tare aerul de munte.Ne-am cam plictisit sa citim despre reincalzirea de ciorba.S-a cam alterat la Pipirig.Mai sunt si alti penali sa candideze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.