Marcel Prună, fost primar la Pipirig: ”Da. Voi candida din partea PNL!”

Marcel Prună, lângă actualul primar de Pipirig

 

Marcel Prună a fost primar al comunei Pipirig, între anii 2008- 2017, adică două mandate întregi, în al treilea fiind nevoit să facă față unui proces în urma căruia a fost condamnat cu suspendare. După condamnare și-a pierdut și funcția de primar. Între timp, deoarece interdicția de  face politică a trecut, a revenit pe scenă și și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar din partea Partidului Național Liberal la alegerile locale din acest an. Asta după ce în alegerile prezidențiale a dovedit că mai are simpatizanți în comună.

Da, voi candida din partea PNL. Deja s-a stabilit. Cei de la PNL au venit şi mi-au propus. Eu vroiam să mă las de politică, dar au venit cu niște argumente. Mi-au spus că mă vor ajuta cu ce mai e de făcut la Pipirig. Vreau ca guvernul PNL să mă ajute cu bani să băgăm gaz, apă şi canalizare în Pipirig. Astea vor fi prioritățile mele. Mi-au promis că mă vor ajuta. Dacă PSD-ul nu mi-a propus nimic, şi dacă am văzut că nu mă caută, am zis să trec la PNL, că tot s-au ținut de capul meu. Cu procesul meu a fost o făcătură. Deja am ajuns la CEDO”, ne-a declarat Marcel Prună.

C.T. STURZU

2 comments

 • constantin

  ianuarie 7, 2020 at 2:03 pm

  Parca liberalii sustineau FARA PENALI.La Neamt nu conteaza acest principiu si merge pe cotizare pentru ati cumpara locul pe buletinul de vot.Daca Pruna nu a facut ceva investitii in comuna la ce ii mai trebuie un mandat.Ce se intampla la Pipirig de primarii devin penali.Ii tare aerul de munte.Ne-am cam plictisit sa citim despre reincalzirea de ciorba.S-a cam alterat la Pipirig.Mai sunt si alti penali sa candideze.

  Răspuns

 • eugen

  ianuarie 11, 2020 at 1:52 am

  Un alt candidat surpria la comuna BRUSTURI,fostul primar VRAJITORU NECULAI EUGEN care pare ca nu are contracandidati.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *