Nasc și la Moldova oameni: Veaceslav Burlac, un promițător administrator public

Pentru că județul Neamț este înfrățit cu raionul Criuleni, o înfrățire despre care nu știm foarte multe decât că este importantă pentru a întări relațiile cu frații noștri de peste Prut, ”Mesagerul de Neamț” vă prezintă un mic portret de politician local cu pretenții din raionul Criuleni, Republică Moldova. El poate constitui un exemplu pentru ai noștri membrii de partid, cel puțin în privința devotamentului pentru partidul său. Pentru că Veaceslav Burlac a fost un om puternic în partidul condus de celebrul Plahotniuc, cam la fel cu Ionel Arsene a fost în partidul condus de Liviu Dragnea și cum probabil este în cel condus de Marcel Ciolacu.

Veaceslav Burlac a generat, printre altele, o adevărată dezbatere în Republica Moldova privind cotizațiile fictive pentru partid și modul în care sunt finanțate primăriile în funcție de voturile aduse pentru partid. Este dovada că vorbim despre un om care s-ar putea adapta perfect la viața politico-administrativă românească.Și care ar putea fi de folos într-o campanie electorală, mai ales că este nevoie de cineva care să dirijeze destul de importantele investiții ale unor oameni de afaceri moldoveni în Neamț, zona Târgu Neamț și invers.

Pentru mai multe relații puteți citi aici. Sau aici. Sau aici.

Poate că, în criză de idei și oameni la Consiliul Județean, Veaceslav Burlac ar putea fi o soluție de final de mandat din postura de administrator public în Neamț. Cu condiția ca Daniela Soroceanu să găsească soluții pentru angajare. Și să-și echivaleze cumva experiența dobândită în partidul fugarului Plahotniuc la nevoile județului Neamț.

Valentin Bălănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.