Video: Știrea de la ora 12- Autodenunț la CJ Neamț?

pietricica turism

Pe 11 decembrie, în ședință publică a Consiliului Județean Neamț, în momentul în care se discuta despre alocarea de (alți) bani pentru finalizarea ( nu se mai știe a câta oară) a lucrărilor la secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, s-a discutat la un moment dat despre litigiul cu fostul constructor, care a reziliat contractul. Atunci s-a spus că acesta a pierdut procesul cu Consiliul Județean pentru niște lucrări făcute fără a avea finanțare asigurată, dar pentru care exista semnătura cuiva de la spital.

În momentul în care s-au cerut lămuriri, ele au venit de la consilierul președintelui Ionel Arsene, dl. Dan Vasile Constantin. Merită vizionate fragmentul pentru că în ultimele secunde acesta vorbește despre cum poate firma de construcții să recupereze banii pe lucrările efectuate, printr-un alt proces și spune omul Consiliului Județean spune că s-a discutat cu ei în acest sens!

Chiar așa?

Nota redacției: părerea expertului ar fi foarte interesantă pentru explicații privind modul în care s-a ajuns la această situație.

(V.B.)

5 COMENTARII

  1. Expertu’ din video e același personaj care a fost declarat incompatibil în toate funcțiile importante din administrație pe care le-a ocupat? Și Arsenic i-a dat pe mână spitalul ăstuia? Păi cum sa ai încredere in așa ”specialist”? Arsenic, trezește-te lele!

  2. Dan Vasile (…), da , personajul e mereu acelasi, din 1980 si pana in zilele noastre. Mai intai l-a bagat tac-su pe sub fustele Mariei Gheorghe unde a mosmondit-o pana in 1989. Apoi a trcut in aripa noua a PCR, si o freaca pe banii nostri , facand tot felul de potlogarii si smenuri

  3. Ce profesie are individul asta? Ce realizari are in profesia sa? Ce il recomanda sa frece de 50 de ani usile Consiliului Judetean iar noi sa-l platim? Concret, pentru ce il platim?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.