One comment

 • Louisa

  februarie 4, 2020 at 10:16 pm

  Stimate domn prefect,
  Daca sunteti atat de preocupati de problema apei la Roman, si nu de evidentierea politica a interesului pentru cetatenii afectati de problema, lasati vanatoarea de vrajtoare si concentrati-va pe proiectul regional pentru absorbtia fondurilor europene care sa rezolve problema. Domnul Angheluta s-a focusat pe asta, dar nu poate avea vreun rezultat de unul singur, fara sustinerea tuturor factorilor implicati, fie ei si din partide opozante.
  Raportarile, reale sau nu, vin din zona de tehnic a Apaserv, poate intentionat denaturate sau necomunicate la timp de cei care vin sa ” va mai informeze” una alta din ce “minte” Angheluta.
  Cu el sau altul, problemele vor fi aceleasi. Pentru ca, probabil, nu v-au informat binevoitorii asupra modului in care s-au facut MP si lista de investitii prioritare, in care subiectul apa Roman nu a fost inclus. Mai sapati in istorie, veti vedea ca alti actori jucau atunci.
  Cu el sau altul, problemele vor fi aceleasi. Pentru ca in acest judet, dincolo de o demagogie goala si o lupta politica continua, nu exista nici o comunicare si atitududine constructiva spre a rezolva ceva, ci doar spre a fabrica vinovati pt nereusite.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *