Horoscop 6-12 februarie

Luna Plină din 9 februarie cade în Leu, zodie care influențează/ reglementează artele și divertismentul, inclusiv actori și muzicieni, artiști, scenariști, designeri de costume, poeți, fotografi, realizatori, chiar și avocații specializați în proprietate intelectuală din industria de divertisment. De asemenea, zodia Leului stăpânește piața mărfurilor de lux, cum ar fi parfumuri scumpe, bijuterii prețioase, ținute frumoase, încălțăminte de lux, genți, eșarfe, ochelari de soare și alte accesorii, precum și costumele pentru bărbați.

Berbec

Jupiter recompensează nativii pentru tot ce au învățat prin intermediul experiențelor lor profesionale. Să fie încrezători că tot ce au realizat sau au lucrat până acum va atinge un moment culminant în acest an. Iar veștile bune pot veni mai devreme decât se așteaptă.

Luna Plină cade în Leu pe 9 februarie, luminând Casa iubirii adevărate a Berbecilor. Pentru ei, ziua îndrăgostiților își manifestă activ farmecele, mult mai devreme în acest an.

Un alt motiv de liniște este faptul că Marte se află într-un unghi ideal față de Soare și Luna Plină, încurajând un episod extrem de romantic. Iar Marte tranzitează Casa călătoriilor Berbecilor. Chiar dacă au fost ieșiți din oraș, nu este motiv ca să se cenzureze sub lumina favorabilă a astrelor.

Taur

Marte tranzitează zodia Săgetătorului până pe 16 februarie, ceea ce arată că e posibil ca Taurii să pregătească facturile de încasare pentru contabilitate. Ar fi mai bine ca organizarea financiară să fie efectuată acum, decât peste vreo 2-3 săptămâni.

Luna Plină, în Leu pe 9 februarie, aduce în prim-plan locuința nativilor. E posibil ca unii dintre ei să se mute în casă nouă sau să finalizeze lucrările de restaurare a locuinței proprii. Unii vor răspunde la solicitările părinților lor. Se vor implica în reparații la casa părintească sau își vor ajuta părinții cu sfaturi medicale și deplasări la clinici.

Gemeni

Pe 8 februarie, Luna Plină intră în Leu, zodia care are legătură cu teatrul și divertismentul. S-ar putea ca Gemenii să fie pregătiți pentru a debuta cu un scenariu sau o piesă de teatru. Prin extensie, unii dintre ei sunt pregătiți pentru a aplica strategii de marketing, jocuri de rol sau tot ce ține de artă teatrală, teatru aplicat la nivel micro. De asemenea, sunt amplificate talentele care au legătură cu designul, cu utilizarea sofisticată a culorii.

Marte îi ajută pe Gemeni să fie fericiți și nefericiți alături de partenerul de care s-au îndrăgostit. Melanjul de sentimente îi definește pe nativi sub această Lună Plină, dar nu le face rău. Oricum, este mai bine să iei o decizie decât să lași universul să decidă pentru tine.

Rac

Luna Plină din 9 februarie susține plata datoriilor pentru nativi. Cecurile vor fi completate, chiar dacă, la final, vor mai rămâne puțini bani. De asemenea, Racii pot încheia anumite negocieri financiare în cinci zile de la această dată. Indiferent de natura datoriei care trebuie acoperită, odată făcută plata, Racii se vor simți mai ușurați, mai liniștiți.

Venus se mută în Casa carierei lor începând cu 7 februarie și va traversa această zonă până pe 4 martie. Nativii devin populari printre VIP-uri, dar și printre subordonați. Chiar vor avea parte de respect, atât cât îl merită.

Dacă trebuie făcută o revizuire a performanței, Racii să o facă până pe 7 martie.

Leu

Pe 8 februarie, o Lună Plină mare luminează zodia Leului, fiind singura din acest n care cade în zodia lor. Pentru nativi, se va cristaliza ceva foarte important.

Marte devine susținătorul lor, deoarece tranzitează Săgetătorul, un Semn de Foc, precum Leul. Marte formează un unghi ideal cu Soarele și Luna Plină și îi va energiza pe nativi. E posibil ca aceștia să intre într-o relație minunată. Se anunță o seară fermecătoare de ziua îndrăgostiților. Marte le tranzitează Casa iubirii adevărate până pe 16 februarie.

Venus se va deplasa prin Semnul de Foc al Berbecului, din 7 februarie până pe 4 martie, și, de asemenea, va lucra pentru a condimenta viața amoroasă  Leilor.

Fecioară

Marte se află în Casa lor de acasă și a familiei, de unde va pleca prin 16 februarie. Încă mai e timp pentru renovare, curățenie, reparații minuțioase. Marte se află și într-o poziție de excepție față de Luna Plină și de Soare, îmbrăcând cu bucurie toate acțiunilor legate de casă și familie.

Luna Plină, din 9 februarie, pare să descopere dorințele de intimitate, de odihnă. Este posibil ca nativii să se odihnească în sânul familiei, să petreacă timp de calitate cu familia, inclusiv copiii, părinții sau cu alte rude speciale, cum ar fi bunica sau unchiul preferat.

Fecioarele să-și păstreze sănătatea, deoarece, din 8 februarie, vor fi mai sensibile la răceli și gripă.

Balanță

Luna Plină din 9 februarie cade în Leu, un semn al luxului. Probabil va exista un eveniment pe care nativii îl așteaptă cu nerăbdare. Va fi frumos și Balanțele nu vor face economii, deoarece vor simți că au pășit în altă lume. Poate fi, de exemplu, nunta unui prieten, o serată de caritate, o premieră, un eveniment cultural sau un vernisaj, o prezentare de modă, chiar o cină specială.

Marte este frumos orientat către Luna Plină, luminându-le Casa călătoriei. Pot apărea surprize plăcute dacă nativii se deplasează către un oc special, cum ar fi o stațiune sau o cabană retrasă.

Scorpion

Luna Plină din 9 februarie cade în Leu, luminând Casa premiilor, a onorurilor și realizărilor Scorpionilor. Este singura Lună Plină din 2020 care se va concentra pe avansarea profesională și ar trebui să fie un moment în care nativii să lanseze, să creeze un obiectiv mare legat de carieră.

De asemenea, Marte le tranzitează Casa veniturilor câștigate și se află într-un unghi deosebit cu Luna Plină și Soarele. Pe lângă faptul că Scorpionii pot câștiga o promovare interesantă, se află în situația de a primi o creștere substanțială la salariu. Dacă nu au venit încă recompensele pe plan profesional, nu mai au motive de întârziere.

Săgetător

Călătoria lor, planificată de ceva timp, s-ar putea desfășura sub lumina Lunii Pline din 9 februarie. Luna Plină tranzitează Leul, un Semn de Foc ca Săgetătorul, iar Leul e semnul luxului, așa că, în această călătorie, nativii pot ajunge într-un loc magnific, însorit. Cazarea poate fi somptuoasă.

Sub lumina Lunii Pline, profesorii sau instructorii zodiei să completeze planificările sau programul pentru următoarele luni. Scriitorii, redactorii, producătorii zodiei vor putea finaliza un proiect la care lucrează de mai mult timp.

Momentan, rutina se consolidează în viața Săgetătorilor, dar acest lucru este benefic, deoarece au timp să se pregătească pentru ”neașteptat”, pentru surpriză, pentru inedit.

Capricorn

O modalitate perfectă de a folosi Luna Plină din 9 februarie este pregătirea documentelor și chitanțelor pentru contabil, care trebuie să depună declarația fiscală pentru 2019. Problema este că, acum, nativii vor descoperi că nu au toate documentele de la terți.

Capricornii care au de lămurit chestiuni legate de o moștenire pe care trebuie să o primească să adreseze întrebările pe care le au până pe 9 februarie. Cei aflați în divorț pot face progrese sub lumina Lunii Pline din 9 februarie, dar divorțul nu trebuie finalizat acum.

E posibil să primească un cec. Marte va susține în mod deosebit această Lună Plină, astfel că, dacă cineva le datorează bani, iar nativii i-au notificat, datoria va fi plătită.

De evitat operațiile la genunchi până după 16 februarie.

Vărsător

O colaborare importantă se va cristaliza sub Luna Plină din 9 februarie, care strălucește în Leu, zodie opusă Vărsătorilor, care coordonează Casa de parteneriate și colaborări serioase, angajate, de obicei acoperite de un contract. Este un moment bun pentru a angaja un contabil nou, un consilier financiar, un manager, o bonă, un publicist, un PR. Dacă întâlnesc pe cineva pe care îl iubesc din toată inima, Luna Plină le va impulsiona cererea în căsătorie. Tot Luna Plină din 9 februarie primește ajutorul maxim de la Marte și de la Soare. Există atâta armonie, încât Vărsătorii pot vedea mici inimi zburând prin aerul de deasupra lor.

Pești

Marte mai stă în Casa lor profesională până pe 16 februarie. Acum este o perioadă deosebită pentru a vizita un investitor important, pentru a lansa un produs. Marte va mai reveni în această Casă abia în 2021.

Luna Plină din 9 februarie cade în Leu, aducând Peștilor un eveniment major, benefic, care poate fi legat de serviciu, respectiv lansarea unui proiect deosebit sau o invitație la un eveniment important.

Marte le tranzitează Casa victoriei în carieră și se află într-un dans cosmic cu Luna Plină și Soarele. Persoanele care le apreciază munca vor aplauda puternic eforturile Peștilor.

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.