Ultima oră: Vlad Angheluță demis de Consiliul de Administrație de la Apa Serv!

În acest moment are loc ședința Consiliului de Administrație de la Apa Serv și, ținând cont de îndemnul președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, cei prezenți l-au demis pe Ioan Vlad Angheluță. Propunerea de manager interimar făcută, nu știm dacă și aprobată, este Ioan Păcală.

Rămâne de văzut cum va fi scos din Consiliul de Administrație chiar președintele acestui organ de conducere, Gheorghe Stanciu. fostul consilier al președintelui.

Vom reveni cu amănunte

Reamintim cititorilor noștri că ieri Ionel Arsene a cerut, pe Facebook demisia lui Angheluță. Amănunte aici.

5 COMENTARII

  1. Arsene nu-și dă jos șosetele când ar trebui dar își aruncă prietenii ca pe șosete, atunci când aceștia nu-l mai pot ajuta… Vlad, l-ai slujit destul pe valutist! Mergi acasă și roagă-te să uite repede nemțenii că ai fost scula lui Arsene, că poate vei mai avea vreun viitor prin administrație! Toți sunteți manageri de succes pe bani publici dar in privat muriți de foame așa că tot in vreun scaun călduț trebuie să parchezi.

  2. Ce ma face pe mine sa vomit cu bolta(vorba lui Janel) este comedia de prost gust pe care ne-o serveste domnul Arsene ca pe o capodopera a politicii nemtene. Pai cum adica, vinovatul demite? Si daca demite, de ce nu-l demite si pe cumna-su? Si pe mandrutele alea habarniste care papa dejaba bani in CA -ul lui peste prajit. Alea de-si freaca bulanele 10 minute pe luna de scaunele de la Apa Serv si primesc pentru asta bani pa borate. Si pe… si pe ala, activistu ,ala de-o varsta cu calu lui Dromihete, tuicarul ala de-i in AGA. Ala ce freaca acolo? Tuterul ala, stiti voi la cine ma refer, Culita ala de se poarta la cravata si flanea izita, cu anchior, primita de la Maria Gheorghe. Ala miroase a naftalina combinata cu parfum Pobeda. Ce stie ala?Ala n-are gradina la tara? Da alalaltu, de la gara, ala de nu stie sigur daca formula apei e H2O sau O2H. Ala ce-a pierdut pe la Apa Serv?

  3. Dl Angheluta “si-a luat-o” pentru ca in mod evident are coloana nedispusa la ondulare gen ghiocel. Pe non principiul capul plecat sabia nu-l taie, se pare ca a refuzat sa se aplece sa pupe papucii tatucului suprem. Respect. Si oricat ar cauta acest tatuc si acolitii sai vinovati pentru un management defectuos in judet, pe apa, canal si ce mai e pe acolo, nu Angheluta e mogulul decident, e doar o victima aflata intr-un moment nepotrivit intr-un loc nepotrivit. La cati Dughir, Iva, Pacala, Movila si-au pus amprenta, e de mirare ca Angheluta si-a sacrificat capul sa faca ceva curat. dar facerea de bine stim toti la ce duce si buna ziua ai dat, tot asa…zona e fara speranta, ca o fi PSD sau PNL sau AKLJJHJGGFGFFFFD, tot aia.
    P.S. Sper din suflet sa actioneze in justitie concursul, demiterea, afrontul primit prin acestea. Sper sa recapete oficial postul de conducere pe care il merita si sa curete tot ce a avut in jur prost consilier sau pe la spate sapator.

  4. Zice targul ca a primit ceva ,,propuneri indecente,,, . De la cine, mai ,,dragii mei nemteni,, cine este expertul, cine convoaca la discutii pe dealuri, prin WC-uri, cand isi exprima ,,propunerile,, ,cine, cine ?
    DNA-ul stie da…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.