Cum echipam un bar pentru toate nevoile?

pietricica turism

Barul este o locatie intens frecventata de clienti si care are nevoie de inovatie pentru a reusi sa atraga, sa mentina fluxul de oameni constant. Acest lucru se intampla atunci cand serviciile sunt ireprosabile, cand calitatea este prezenta, accesoriile de bar sunt deosebite si totul este indeplinit asa cum este necesar pentru targetul ales. A avea accesorii pentru bar de calitate, interesante, este un must have. RoseHome ofera tot ce este necesar pentru a echipa un bar cu tot ce trebuie. Astfel ca a cumpara ustensile pentru bar de la RoseHome reprezinta o garantie a unei reusite in ceea ce priveste aspectul, functionalitatea si rezistenta in timp. Pentru a afla detalii si informatii despre ustensilele necesare unui bar si despre accesoriile care nu trebuie sa lipseasca dintr-un bar HoReCa va rugam sa cititi mai departe acest articol.

Ustensile necesare oricarui bar

Barul este un loc complex, cu nevoi multiple. A avea un bar inseamna sa exista grija pentru clienti, pentru modul in care este prezentat, pentru servire, pentru tipul de bauturi oferit. Asadar, este important sa existe ustensilele necesare pentru a avea cele mai bune rezultate. Clientii vor fi astfel multumiti si vor deveni clienti fideli in cel mai scurt timp. Un bar are nevoie de pahare interesante, care sa atraga, de cani, de accesorii pentru bar complete, de paie si alte consumabile, de decoratiuni tip umbrelute, de carafe, frapiere, dispenser limonada, halbe, de sticle si de varietate in ceea ce priveste materialele folosite pentru recipiente.

In ceea ce priveste paharele, care sunt apreciate intotdeauna de catre clienti, este bine sa fie cu un model interesant, de calitate si deosebite. Ele pot sa fie din sticla sau din metal, fiind folosite pentru bar cu tematica in acea directie. De exemplu daca un bar are o directie vintage, poate foarte usor sa foloseasca pahare de metal. Acestea sunt rezistente si atrag privirea oricarui om care le primeste. Ele sunt interesante si intr-un local cu tematica masculina. Daca sunt cu model care imita bataia unui ciocan, atunci pot sa fie integrate intr-un bar cu decor mai dur, complet masculin. Paharele cu picior subtire, inalte, sunt foarte iubite de catre femei si pot sa primeasca laude atunci cand sunt frumos decorate.

Un dispenser de limonada poate sa fie utilizat intr-un local retro, unde oamenii se pot bucura de un asemenea decor. El poate sa fie simplu, cu suport sau cu mai multe straturi. In ultimul caz pot sa fie suprapuse mai multe tipuri de limonada, cu mai multe feluri de ingrediente, iar clientii pot alege aroma pe care o doresc.

Accesorii must have pentru un bar HoReCa

Accesoriile must have pentru orice bar HoReCa sunt kit-urile de cocktail din cupru sau inox si paharele tumbler de care oricine stie ca nu au cum sa nu existe intr-un bar. Accesoriile ajuta barmanul sa compuna cele mai interesante bauturi si combinatii inedite. Ele vor mentine atractia pentru acel bar si vor aduce noi clienti intotdeauna. Printre cele mai importante accesorii ce se afla intr-un asemenea kit de cocktail, se pot gasi strecuratoarele, sticla Boston, lingura de bar, picuratoarea, filtrul sau masuratoarele. Cu ajutorul lor barmanul poate sa realizeze orice isi doreste pentru a impresiona si bucura clientii.

In concluzie, un bar are nevoie de accesorii atractive, de pahare si cani interesante, care sa se remarce. Astfel locul va fi retinut si succesul va fi garantat. Kit-ul pentru cocktail este nelipsit din orice locatie HoReCa tip bar si are nevoie de cat mai multe elemente pentru a fi complet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.