Elevii Colegiului “Ştefan cel Mare” Târgu Neamţ confecţionează viziere pentru spital

Echipa de robotică a Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” din Târgu Neamţ confecţionează viziere (versiunea PRUSA RC2) pentru personalul medical al spitalului orăşenesc. Imprimanta 3D utilizată de elevi a fost primită prin programul FIRST BRD Tech România.

“După discuţia avută cu un cadru medical al spitalului orăşenesc, care a dat OK pentru confecţionare avizierelor, suntem încurajaţi să printăm pe viitor măşti cu filtru, lucru pe care deja îl face echipa de robotică Byte Force RO037 din Galaţi. Sunt sigură că oricine poate ajuta cu ceva. Cu orice. Încurajez pe această cale să faceţi donaţii către spital (Asociatia Help Spit) pentru a-i ajuta pe cei din linia întâi, pentru a ne ajuta, pentru a vă ajuta. Mulţumim Sofiaman pentru donaţiile care ne-au permis financiar să cumpărăm filament pentru imprimantă! Mulţumim Naţie prin Educaţie, că ne-aţi dat posibilitatea să fim OAMENI! Mulţumim anticipat pentru implicare fiecăruia ! Doar împreună vom reuşi!”, a precizat prof. Bianca Tarhon.

Despre iniţiativa clubului de robotică, primarul Daniel Harpa ne-a declarat: “Nu pot decât să felicit echipa clubului de robotică şi pe doamna profesor. Un gest nobil, care îmi confirmă încă o dată că suntem o comunitate unită şi ne ajutăm la greu. În aceste vremuri, vorbăria nu-şi mai are rostul. Faptele vorbesc. Încurajez şi sprijin orice iniţiativă de acest gen”. (C.T. STURZU)

One comment

  • Nita Niculina

    martie 30, 2020 at 12:02 pm

    Felicitări!! Sunteți minunați, cu suflet mare și creativi și, se pare că sunteți singurii liceeni din județ, la această dată.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *