Nemulţumiri după şedinţa CJ: S-a votat împotriva unui parteneriat cu o asociaţie care s-a implicat în dotarea Spitalului Judeţean cu materiale sanitare

Modul în care s-a votat o propunere de asociere în şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ de astăzi (la care au fost prezenţi toţi aleşii), 30 martie, a stârnit nemulţumiri în rândul consilierilor PNL. Liderul acestora, Florin-Adrian Hopşa a notat, pe pagina proprie de Facebook, că un parteneriat cu o asociaţie, care s-a implicat deja în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Neamţ cu materiale sanitare, a fost respins din motive puerile.

“De curând s-a terminat Ședința Consiliului Județean Neamț și încă nu-mi revin din șoc. Am inițiat un proiect de hotărâre privind încheierea unui parteneriat cu Asociația…. (căreia nu-i dau numele, din respect pentru ceea ce fac), în care se prevedea și alocarea a 500.000 de lei către aceștia. Vorbim de aceeași organizație care s-a implicat cu tot sufletul în acțiunea prin care Spitalul Județean a fost dotat cu măști, containere, viziere, mănuși, dezinfectant și alte materiale sanitare. Cu nesimțirea specifică, alianța PSD-ALDE-PMP a votat împotriva propunerii, sub motivul că nu au copie după CUI și contul bancar. Dacă aveau aceste două documente, probabil le lipsea dosarul cu șină. Sau șapca roșie. Încă un exemplu că ceea ce face Ionel Arsene în această perioadă e populism și fanfaronadă electorală. Nu are legătură cu binele oamenilor, ci cu câștigurile lui de imagine. Mulțumim, PSD! Astăzi ați dat, iarăși, măsura nesimțirii de care sunteți capabili!”, a notat consilierul judeţean Florin-Adrian Hopşa. (M.C.)

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.