Horoscop 18-25 martie

Luna Nouă din 24 martie cade în Berbec, un semn de Foc. Sunt predispuse stările care presupun orice fel de acțiune, atitudini de independență, de entuziasm, de ambiție, chiar stări de neascultare, în sens pozitiv. Se poate afirma că Luna din 24 martie este o oportunitate pentru descoperirea atitudinii corecte față de noua gripă. Se pare că atitudinea este 50% din leacul acestei noi gripe. Fiecare zodie are punctele sale forte. Trebuie doar recunoscute și acceptate, în condițiile extreme în care ne aflăm.

Berbec

Luna Nouă din 24 martie cade în semnul lor, aspect astrologic pe care nativii îl pot folosi în orice fel doresc, deoarece reprezintă un cadou pentru ei. Această Lună are și Saturn de parte ei, aducându-le Berbecilor stabilitate în viață. Se poate afirma că efectele acestei Luni Noi se vor simți cam șase luni de acum încolo. Saturn le tranzitează acum Casa prietenilor, iar Berbecii vor fi înconjurați de căldura pe care prietenii o radiază spre ei.

Marte le susține acțiunile în domeniul carierei, iar când Jupiter și Pluton ajung în conjuncție perfectă în această lună, cariera și perspectivele financiare vor fi punctele lor forte în orice negociere.

Taur

O zi cu totul specială este 20 martie, când Marte ia legătura cu Jupiter, eveniment astrologic ce se petrece din doi în doi ani. De data aceasta, Capricornul găzduiește această întâlnire astrală, iar Casa oamenilor și a locurilor străine, a difuzării, a problemelor legale, de imigrație, va fi luminată de Marte și Jupiter. Tot pe 20 martie, Saturn se mută în Vărsător, luminând Casa onorurilor și a recunoașterii profesionale a Taurilor.

Rolul lor în viața proprie crește semnificativ, ei putând acum să-și direcționeze volițional și ferm cariera către un obiectiv specific, în ritmul propriu. Vor fi multe de învățat, dar, dacă își respectă programul, Taurii devin lideri în specialitatea lor.

Luna Nouă din 24 martie este momentul potrivit pentru călătorii, imigrație. Mass-media poate deveni o sursă importantă de câștig pentru ei.

Gemeni

Pe 20 martie există numeroase momente bune pentru a semna acte sau pentru a negocia sau arbitra o afacere financiară majoră. Acum, Marte (acțiune) și Jupiter (noroc financiar) se aliniază, pentru prima dată în doi ani. Se întâlnesc în Capricorn, în Casa banilor altor persoane a Gemenilor.

Luna Nouă din 24 martie aduce un eveniment distractiv. Gemenii se află în mijlocul familiei, înconjurați de prieteni. Aspectele astrologice arată că, până la finalul lui martie, Gemenii vor avea succes pe plan social. Marte este conducătorul natural al Casei prieteniilor, a speranțelor și dorințelor. Va avea un rol proeminent pe tot parcursul anului.

Rac

Luna Nouă ajută la materializarea dorințelor unor nativi care se visează mari manageri în firme corporative. Racii pot avea o ocazie specială de a câștiga un interviu pentru un loc de muncă mai bun în compania în care lucrează sau chiar în alta, concurentă. Racii antreprenori pot începe un nou plan de afaceri. Vor fi ajutați de publicitatea care li se face în mass-media, motiv pentru care vor atrage noi clienți.

Saturn se află într-un unghi favorabil față de această Lună Nouă, astfel că reușitele lor în carieră se vor materializa după 24 martie, aspect care le va spori sentimentul de securitate pe plan financiar.

Leu

O zi foarte puternică este 20 martie, când Marte și Jupiter se aliniază. Marte este planeta de acțiune, astfel că acțiunile Leilor ar putea duce la profit. Integritatea lor va fi evidentă. Orice job ar primi Leii în această zi le-ar putea aduce mai multe locuri de muncă. Jupiter și Marte se întâlnesc la fiecare doi ani, iar acum se întâlnesc în Capricorn, în Casa lucrului de zi cu zi.

Luna Nouă din 24 martie cade în Berbec, astfel că nativii pot zbura către un loc îndepărtat, unde să aibă nevoie de pașaport și viză. Cele mai multe oportunități de călătorie sunt acum în domeniul afacerilor.

Saturn îi ajută să consolideze o afacere. Dacă fac călătoria împreună cu partenerul de viață, va deveni una din amintirile care nu se uită.

Fecioară

Pe 20 martie se petrece ceva important, iar pe 21 martie, Saturn iese temporar din Capricorn și intră în Vărsător. Fecioarele, prin grija astrelor, au aflat destul de multe despre natura dragostei și grija pentru partenerul lor.

Saturn este cunoscut pentru că testează periodic cunoștințele acumulate, astfel că Fecioarele pot simți că viața personală a devenit o experiență de învățare. Acest lucru este adevărat. Totuși, când Saturn își petrece timpul în Casa iubirii adevărate, totul va părea mai ușor în ce privește iubirea și copiii.

Luna Nouă din 24 martie le scoate în evidență finanțele. Cum e prietenoasă, după 24 martie, nativii vor primi un aflux de venituri. Ar putea câștiga banii dintr-o nouă afacere sau una legată de high-tech ori ceva care îi implică într-un proiect de elaborare a unui produs sau serviciu nou.

Balanță

Probabil ca 20 martie să fie ziua ideală pentru a închide o casă, pentru a închiria o cabană de vară pentru vacanță, pentru a angaja antreprenorii să lucreze la bucătărie. Șansele astrologice ale zilei sunt imposibil de supraevaluat.

21 martie este o altă zi notabilă. Saturn se mută temporar din Capricorn și intră Vărsător, aspect care le poate ajuta pe Balanțe să se îndrăgostească.

Pe 24 martie, Luna Nouă cade în Berbec. Persoana apropiată de nativi este partenerul romantic sau soțul/soția. Discuțiile se concentrează asupra spațiului de locuit. Oricum, partenerul Balanțelor are idei minunate despre cum trebuie să evolueze aspectele imobiliare ale familiei, datorită lui Saturn, care este foarte activ.

Deciziile luate acum pot dura o viață întreagă.

Scorpion

20 martie este o zi extrem de rară, care pare optimizată pentru Scorpioni. Marte și Jupiter își unesc forțele în Casa comunicării nativilor. Avantajele oricărei situații în care se implică în această zi vor veni spre ei.

Pluton le tranzitează Casa comunicării, Marte le conduce Casa proiectelor de lucru, iar Jupiter este conducătorul Casei veniturilor. Se poate afirma ca Scorpionii pot primi o misiune la serviciu sau, dacă sunt  antreprenori, pot primi un client.

Luna Nouă din 24 martie sugerează că, în curând, nativii vor lucra un proiect foarte special, care îi va ”arunca” într-o zonă unde au multe de învățat.

Berbecul este semnul antreprenorialului, astfel că Scorpionii își pot deschide propria afacere, pot lansa un nou produs sau serviciu legat de noile tehnologii, de cercetări avansate în medicină, biologie sau alt domeniu futurist.

Săgetător

Jupiter și Marte îi ajută să acumuleze profituri din acțiunile pe care le vor întreprinde, începând cu 20 martie. Cu acest aspect rar în Casa veniturilor, acțiunile lor conduc la profituri. 20 martie trebuie utilizată pentru a iniția ceva financiar.

Luna Nouă din 24 martie e una dintre cele mai bune combinații astrologice și îi predispune la romantism. Nu este vorba despre o întâlnire întâmplătoare, ci despre genul care duce la iubire și încredere reciprocă, apoi la căsătorie și, eventual, la copii.

Totuși, nativii trebuie să depună ceva eforturi în acest sens, iar acestea se referă la deplasări și călătorii.

Capricorn

Pe 24 martie, Luna Nouă le oferă șansa de a-și îmbunătăți locuința, aspect care nu se referă neapărat la mutarea într-o altă locuință, decât în cazul în care Capricornii fac asta pentru a fi mai aproape de un loc nou de muncă.

Saturn este perfect orientat spre Luna Nouă, ceea ce e o veste bună, pentru că adăugă stabilitate și câștig pe termen lung, astfel încât acțiunile pe care le întreprind acum nativii, sub această Lună Nouă, se vor dovedi înțelepte. Misiunea lui Saturn este să aibă grijă de Capricorni și va face asta cu eficiență.

Vărsător

Luna Nouă din 24 martie pare să fie momentul ideal pentru a lansa un proiect orientat spre comunicare. S-ar putea finaliza o aplicație pentru telefoane sau PC-uri ori lansarea unui site, predarea unui scenariu, înregistrarea unor emisiuni pentru canalul de YouTube etc. Tot ce ține de sfera comunicării se află acum în mâinile pricepute ale Vărsătorilor.

Luna Nouă îi trimite într-un loc nu prea departe de casă, dar călătoria în sine se va dovedi revigorantă. O Lună Nouă în Berbec sugerează deplasarea într-o stațiune din apropiere, pentru ca nativii să se poată bucura de sport în weekendul 21-22 martie. Se recomandă ca și zilele de 23-24 martie să fie utilizate în același scop, deci o cerere de concediu poate fi depusă din timp.

Pești

20 martie este o zi uluitoare pentru ei, pot primi vești financiare fabuloase, pot avea o revelație despre propria carieră. Un prieten va depune eforturi pentru ca Peștii să ajungă într-o zonă profesională plină de beneficii.

Pe 21 martie, Marte și Jupiter se întâlnesc în Capricorn, în Casa speranțelor, a dorințelor, a prietenilor și a proiectelor umanitare. Marte are puterea de a debloca numeroase facilități pentru nativi. Luna Nouă din 24 martie le deschide oportunități pentru a câștiga mai mulți bani, cu susținerea lui Saturn, ceea ce arată că Peștii vor obține banii necesari pentru a-și întări securitatea financiară.

END

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *