O femeie căreia i-a fost refuzat testul COVID este disperată după ce soțul a fost testat pozitiv! Schimbați protocoalele, sunt inumane!

Gabriela Mititelu, pe pagina sa de socializare, a postat un mesaj disperat pe Facebook, care arată în toată splendoarea lor bâlbele autorităților și incapacitatea locală de adaptare la realități. Raportarea la protocoale care sunt făcute de niște birocrați pune în pericol, după cum puteți citi în mesaj familii întregi. Soțul doamnei Mititelu a ajuns în contact direct cu Vasile Ouatu nu la vreo petrecere ci atunci când era în timpul serviciului, ca lucrător la Ambulanță. Trimis acasă, a stat cu familia, inclusiv o persoană de 62 de ani, iar acum a primit confirmarea că a fost testat pozitiv.

Sa imi explice si mie cineva, cum se poate ca, dupa ce ne-au izolat in aceeasi casa o saptamana, (sotul meu intrand in contact direct cu un pacient confirmat pozitiv COVID-19, in momentul de fata decedat) astazi sa ii iasa si lui testul POZITIV si solicitand teste pentru noi, cei care am stat fortat cu el in casa, sa ni se raspunda ca procedura nu prevede asta 😡🤬
Domnilor de la DSP, copilul meu de 4 ani a dormit cu el in fiecare seara! Nu a luat virusul la piata sau la plimbare prin oras, L-A LUAT IN TIMPUL SERVICIULUI!!!!
NOI AM RESPECTAT REGULILE IMPUSE DE DUMNEAVOASTRA, AM STAT IN CASA!!!!!
Nu e vina noastra ca pacientul a fost inconstient si nu a declarat, nu e vina noastra ca nu l-ati luat in izolare ci l-ati lasat acasa!
Cu noi in casa sta mama mea care are 62 ani, nici ea nu are nicio vina ca sistemul nu functioneaza!
Imi spuneti ca daca apar simptome la noi sa sunam si atunci ne recoltati? Vi se pare normal, aveti copii acasa?
Daca asa procedati cu toate cadrele medicale, sa vedem cum o sa va fie cand vor fi infectati din familia dumneavoastra si o sa sunati la 112. Nu or sa poata veni, VOR FI BOLNAVI CU TOTII!!!
VREAU TESTE PENTRU NOI, cei care am intrat in contact direct cu el, fiind in izolarea la domiciliu impusa de dumneavoastra!!!!”

Un alt caz care frizează absurdul. O femeie aflată în carantină primește acum 2 zile telefon și i se spune că testul este negativ. Astăzi dimineață, 26 martie, este anunțată că testul este pozitiv și să se pregătească ca va fi transportată la spital. Este greu de înțeles cum s-au încurcat probele, dar și de ce, după cel puțin 6 ore nimeni nu venise să o transporte spre locul unde trebuie să facă tratamentul. Mai ales că era în carantină într-o pensiune. (V.B.)

alegeri locale psd

1 COMENTARIU

  1. Nu vreau sa fiu rau, dar i au dat ingrijiri medicale echipajul de la ambulanță domnului Ouatu?Cum a intrat in contact direct cu el? Uneori ,cand nu stai in banca ta si vrei atenție…….uite ce iese. Suntem multi care am fost pe acolo,dar am stat in banca noastră. Sănătate vă urez!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.