Salubritas: Programul de dezinfecţie a străzilor din Piatra Neamţ

pietricica turism

Cristian Sauciuc, directorul societăţii Salubritas Piatra Neamţ, a anunţat, pe pagina proprie de Facebook, programul de dezinfecţie a străzilor din Piatra Neamţ.

“În zilele ce urmează, de mâine, timp de 39 zile, vom interveni zilnic cu spălat stradal, iar noaptea, tot zilnic, cu dezinfecţie după următorul program: luni-zona Precista, marţi-Centru, miercuri-Mărăţei, joi-Dărmăneşti, vineri-1Mai, Vânători, Speranţa, Tineretului, Ştrand, Văleni, Gara Veche, Fermelor. Activitatea de spălat, dezinfectat străzi, se va face ziua, iar cea de dezinfecţie seara, de la ora 19:00. Vom interveni cu toate efectivele şi nici o stradă nu va rămâne nedezinfectată”, a notat Cristian Sauciuc, care a anunţat şi că “astăzi (29 martie-n.r.) am spălat străzile din Piatra Neamţ cu detergent”. (ZCH NEWS; FOTO: Facebook)

5 COMENTARII

 1. Buna treaba !
  La modul cum se face “spalatul strazilor”, asa cum se vede si din fotografie, cu o stropeala care nu strange nici praful, aceasta operatiune este doar o treaba de mantuiala si de risipa de bani publici.
  Ma intreb, dl primar ce parere are?
  Ori faceti o spalare/dezinfectie adevarata, ori lasati-o balta !

 2. si cu masinile parcate pe carosabil ce faceti ? sau daca spalati doar dunga de pe mijlocul strazii e suficient sa mai bifati o sarcina de la partid ca realizata 100% si la timp ?
  stat timp cat cei cu masinel parcate pe carosabil nu vor fi invatati sa-si mute atelajul odata pe saptamana ca masina care face curatarea meacanica sa poata sa curete tot drumul , nu doar dunga de pe mijlocului lui, nu sunt decat bani aruncati, cum s-a intamplat in ultimii ani in mod cantant fara ca nimeni sa realizeze prostia sau sa incerce sa faca. Orasul e plin de praf de parca am trai in desert nu intr-o zona de munte. Pe langa poluarea cu gaze avem si poluarea cu praf.

 3. Ar fi bine să anunțați în prealabil zona și ora când se face, spălarea,dezinfectarea și obligativitatea posesorilor de autoturisme să elibereze strada pentru a se face treabă ca lumea(ex.aleea de la Școlile Normale)este plina de mașini și cum vântul suflă mai mereu praful este la ordinea zilei.Circulatia in zonă este destul de mare datorită magazinelor de aici,deci ar fi bine și pentru persoanele care vin la cumpărături și pentru cei care locuiesc.Este un punct de vedere de la o persoana care vede pe geamuri și pervaz zilnic cant.mari de praf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.