Trust CCDP cumpără 900 de măști pentru medici și asistenți

700 de măști speciale și 200 de măști cu vizetă vor ajunge în județul Neamț, pe 25 martie, beneficiarii fiind oamenii aflați în linia I a luptei cu noul coronavirus: medici și asistenți din secția de terapie intensivă, din blocul operator și de la serviciul de ambulanță.

Inițiativa este a lui Daniel Niță, de la Trust CCDP, care a simțit nevoia să ajute, să se implice și, să sperăm, să dea un exemplu și altor oameni de afaceri care ar putea proceda la fel. Comanda pentru aceste echipamente de protecție a fost deja făcută unui furnizor din Lituania și de îndată ce măștile vor ajunge la Piatra-Neamț vor fi repartizate instituțiilor beneficiare. Foarte importante sunt măștile cu vizetă, în condițiile în care s-a demonstrat că virusul poate pătrunde extrem de ușor în organismul uman prin ochi. Cu siguranță, o astfel de inițiativă lăudabilă nu ar trebui să rămână singulară, în această perioadă orice sprijin fiind extrem de necesar.

Pentru cei care vor să ajute există un grup de oameni din Neamț s-au grupat într-o inițiativă comunitară, VIVID Neamț, care reunește anterprenori, ONG-uri și persoane fizice care doresc sa sprijine spitalele din Neamț în gestionarea situației provocate de COVID-19 prin:
👉achiziționarea de aparatură medicală specifică ( monitoare pentru funcțiile vitale, ventilatoare mecanice, kit-uri de testare)
👉achiziționarea de echipament de protecție (mănuși de unică folosință, măști, ochelari, combinezoane)
👉 achiziționarea de dezinfectant (pentru suprafețe și pentru mâini)

🙏Orice ajutor este binevenit!

DONEAZA in contul RO86BTRLRONCRT0380807402

TITULAR: ASOCIATIA COMUNITATEA NOASTRA https://comunitateanoastra.ro/

DACA esti COMPANIE, SUNA-NE LA telVIVID – 0374 040 040

(C.M.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *