Bărbat de 47 de ani din Petricani, decedat la Iaşi, de coronavirus!

pietricica turism

Ion Lupu din satul Târpeşti, comuna Petricani a decedat astăzi într-un spital din Iaşi, fiind răpus de coronavirus, după ce a fost depistat pozitiv.  Acesta avea 47 de ani, era căsătorit şi are o fată.

„Astăzi se va duce familia lui să-l aducă acasă. Sunt terminat, vă spun. Eram foarte bun prieten cu el şi chiar l-am avut pe lista de consilieri locali. Era un băiat de pus la rană. Sâmbătă l-am înmormântat şi pe fratele meu, singurul frate. A murit de o boală crâncenă, nu de coronavirus. Nu mai am cuvinte. Vă rog să mă scuzaţi”, ne-a mărturisit Ticuşor Vasiliu, primarul comunei Petricani, cu voce tremurândă la telefon şi cu greu stăpânindu-şi lacrimile.

Oficial, lucrurile au fost comunicate astfel: Bărbat, 46 ani din jud. Neamț. Pacientul a revenit din Germania pe data de 16.03.2020. Internat în data de 26.03.2020 în Spitalul de BI Iași-ATI prin transfer de la BI Piatra Neamț. Recoltat pentru COVID-19 în 24.03.2020. Rezultat pozitiv pe data de 26.03.2020. Decedat pe data de 7.04.2020. Fără comorbidități identificate.

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.