Declarația unui om vindecat de Covid: ”Au fost externați 10 pacienți într-o săptămână”

pietricica turism

În tot bombardamentul statistic despre cazuri noi și oameni decedați din cauza coronaviruslui, există și vești bune. În județul Neamț există un bărbat care a învins boala, despre care Mesagerul a scris aici. Însă, deși la acel moment, Ciprian Vasile Nechita avea testul negativ pentru Covid 19, externarea s-a produs abia în acest week-end.

Mi-au pierdut un test, a trebuit să-l refac și până au venit rezultatele a trebuit să aștept. Din păcate, Andrei Scrab trebuie să mai stea minim o săptămână, doar eu am fost externat. El a fost asimptomatic, dar din discuțiile cu personalul am înțeles că ar fi mai problematice persoanele asimptomatice. Cei care au simptome nu mai au virusul în corp la 3 zile de la încetarea simptomelor. Eu am fost testat negativ la 4 zile de la încetarea febrei. Am plecat 10 oameni din spital vindecați, într-o săptămână, dar cum se eliberează un salon, vin alți pacienți. Din păcate, ambulanța cu izoleta venea continuu în curtea spitalului”, a declarat Ciprian Vasile Nechita.

Bărbatul este considerat vindecat oficial, după două teste consecutive negative și nu mai are de urmat niciun fel de tratament.

(C.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.