Ionel Arsene: Ne așteaptă o perioadă critică și trebuie să conștientizeze toată lumea că prevenția și responsabilitatea sunt cuvinte de ordine!

pietricica turism

”Astăzi am revenit la Spitalul Județean, să văd cum decurg pregătirile pentru amenajarea spațiului care va deservi laboratorul PCR pentru testarea nemțenilor în privința infecției cu COVID-19! Până diseară lucrările vor fi finalizate și laboratorul pregătit.

În două zile urmează să ajungă sistemul destinat amplificării și detecției Real-Time PCR, care va permite efectuarea testelor privind infecția cu coronavirus la Piatra Neamț, plus altă aparatură și materiale sanitare necesare în perioada de pandemie.

Sunt achiziții care se fac cu finanțare de la Consiliul Județean. Vreau ca spitalul din Piatra Neamț, care de pe 31 martie a fost declarat de către Ministerul Sănătății spital de suport pentru pacienții testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, cu și fără alte patologii, să fie pregătit pentru a face față tuturor cazurilor care vor apărea!

Ne așteaptă o perioadă critică și trebuie să conștientizeze toată lumea că prevenția și responsabilitatea sunt cuvinte de ordine! Sunt convins de devotamentul cadrelor medicale nemțene și de aceea fac tot ce pot pentru a le veni în ajutor cu echipamente de protecție și dotări pentru spital!

Fac încă o dată apel la Guvernul României, să trimită Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț echipamente de protecție pentru cadrele medicale, medicamente pentru tratarea COVID-19 și aparatură medicală!”

#stațiîncasă
#luptămsăsalvămvieți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.