Mihail Popescu revine oficial la șefia achizițiile la județ, se reface echipa las CJ Neamț

Un anunț publicat pe site-ul Consiliului Județean Neamț ne arată că situația este disperată la nivelul achizițiilor publice, după ce mai multe proceduri mari au fost anulate. Fie că vorbim despre proiectarea la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț (vezi aici), fie de demolarea si construirea unei clădiri noi la Centrul Militar Județean Neamț (vezi aici)sau de faimoasa axa de transport Piatra Neamț- Mărgineni- Făurei- Secuieni- Bacău (vezi aici), marile proceduri au stagnat. În cazul primelor două vorbim despre ”Abateri grave de la prevederile legislative afecteaza procedura de atribuire sau este imposibila incheierea contractului, in conformitate cu art.22, alin 1, lit.c din Legea 98/2016 privind achizitiile publice” iar în ultimul caz despre faptul că ”Au fost depuse numai oferte inacceptabile si/sau neconforme, In temeiul prevederilor art. 212, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice.”

Toate acestea l-au făcut, probabil, pe Ionel Arsene să facă apel la Mihail Popescu, specialistul în licitații publice delicate, revenit după ce și-a făcut datoria la Bacău, unde l-a urmat pe prietenul și tovarășul Vlad Marcoci. Liber de contract, postul de la ADI ECO Neamț fiind unul mult sub posibilitățile sale, Popescu și-a depus dosarul pentru postul de director executiv la Direcția Achiziții și Logistică a Consiliului Județean.  (V.B.)

One comment

  • Sofica

    aprilie 9, 2020 at 12:30 pm

    Scârbă, greață, silă, dezgust, furie, lehamite, emeză, revoltă,pt toate măgariile pe care le face acest președinte de CJ care a întors administrația publică din Neamț in epoca evului mediu.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *