Ionel Arsene: Nemțenii vor avea acces la cea mai performantă tehnologie din lume pentru tratarea Covid 19

pietricica turism

Președintele Consiliului Județean Neamț anunță o donație extrem de importantă în lupta împotriva Covid-19. Este vorba despre un echipament de colectare de plasmă.

”Dragi nemțeni, vă împărtășesc bucuria imensă pe care o trăiesc!

În urma solicitărilor făcute către Besmax Pharma Distribution, în această seară am primit răspunsul la apelul meu și un echipament complet de colectare plasmă, va ajunge în cel mai scurt timp, la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Echipamentul va avea și 1000 de kituri de colectare plasmă umană, astfel că nemțenii care au COVID-19 vor fi tratați asemeni bolnavilor din China, SUA, Coreea de Sud, Israel, Italia, Germania, Franța, Elveția, Marea Britanie și alte țări care au implementat această terapie, cu succes.

Alte trei aparate similare, toate produse în Germania, vor fi donate Ministerului Sănătății, care le va direcționa unor importante clinici din țară. Iată, spitalul nostru va fi în rândul celor care beneficiază de cea mai înaltă tehnologie în domeniul tratării pacienților cu coronavirus!

Azi, acum și aici, primind această veste bună, vreau să îi mulțumesc acestui OM deosebit, Florin Hozoc, CEO-ul firmei Besmax Pharma Distribution, care a făcut această donație pentru Neamț.

Dragul nostru nemțean, primește prin mine, cele mai călduroase mulțumiri și cea mai sinceră recunoștință, a mea și totodată a nemțenilor noștri! Să îți dea Dumnezeu sănătate și bună răsplată!

Sângele apă nu se face și în cele mai grele momente, Dumnezeu lucrează prin oameni!”

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț

5 COMENTARII

 1. Fantastic!!!Oare pe omul asta chiar nu are cine-l opri din aceste minciuni si inselatorii ordinare? Cat de iresponsabil si mincinos poti fi ca in conditiile in care jud Neamț este ful de covid tu sa bagi goange din astea cu tratamente de care numai cei de la NASA beneficiază? Oare nemțenii sunt chiar atat de prosti sa-i înghită ăstuia gogosii nesărati?

 2. Bun si de ce isi atribuie Arsene acest merit daca Dl Florin Hozoc face donatia? Nu se putea sa nu exploateze el si aceasta situatie. Se urca pe cadavre frate, asta n-are mama, n-are tata.

 3. Waleuuu . Adânc omagiu mărețului cârmaci si făuritor de țară, fiu din fii acestui popor, cu aleasă pregătire si dragoste pentru nemțeni .
  Înțelepciunea sa nețărmurită edte întrecută doar de generozitatea sa, de permanenta preocupare pentru binele semenilor săi, din rândul cărora provine .
  Ales intre aleși, care isi dedică întreaga viață pentru binele oamenilor .
  Daca nu era, de buna sama ca trebuia inventat .
  Gog bless our country president !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.