Ce este miza fixă la pariuri sportive?

pietricica turism

În orice segment al vieții noastre este important să înțelegem cum să facem față situațiilor care ne sunt impuse. În pariurile sportive se întâmplă la fel. Din acest motiv, trebuie să creăm un model de gestionare a pariurilor, care să ne permită stabilirea unei metode de acțiune.

Miza plată la pariurile sportive: Ce este?

Unul dintre exemple este modelul Flat Stake (miza fixă), iar mai jos veți descoperi câteva situații comune, precum și opinia noastră asupra acestui subiect.

Stabilirea modului de gestionare a bugetului este unul dintre punctele esențiale pentru cei care încep să parieze.

Stabilirea modului de gestionare a investiției este un lucru esențial din mai multe motive. În principal datorită necesității de a crea o strategie de acțiune și, de asemenea, pentru ca banii să fie în siguranță în cazul unei serii de pierderi puternice.

Ideea acestui model este de a inversa întotdeauna aceeași unitate stabilită anterior în funcție de suma pe care vă permiteți s-o pierdeți.

Când stabiliți modul de gestionare a bugetului și acesta este pe unitate, trebuie să stabiliți care va fi suma din bugetul de pariuri pe care o veți paria.

Exemplu

Dacă aveți un buget de 1000 de euro, trebuie să îl împărțiți într-un mod care să nu vă neliniștească dacă un pariu eșuează. Mulți împart bugetul în 30, 40 și chiar 50 de unități.

Dacă, de exemplu, împărțiți bugetul în 50 de unități, fiecare miză folosită ar trebui să aibă o valoare de 20,00 euro, care poate să reprezinte o depunere minimă la casele de pariuri. Dacă îl împărțiți în 40 de unități, valoarea ar fi de 25,00 euro etc.

Ideea este să mențineți o sumă fixă ​​în care miza voastră nu se schimbă, chiar dacă pierdeți, chiar dacă începeți să treceți printr-o perioadă norocoasă și bugetul vostru crește.

Miza definită ca unitate este menținută până în perioada în care faceți o nouă evaluare a activității voastre bugetare și cu valoarea obținută faceți o nouă împărțire pentru a defini din nou pachetul / unitatea voastră.

Care sunt avantajele și dezavantajele mizei fixe

Flat Stake-ul este o alternativă a modului de gestionare a bugetului în care nu există nicio variație, deoarece există un procent din totalul bugetului.

Folosind aceeași valoare ca exemplu, în cazul mizei variabile, dacă decideți să folosiți întotdeauna 5% din buget, dacă aveți 1000 de euro, miza ar fi de 50 euro. Fără ca bugetul să crească până la 1.100 de euro, miza va fi de 55 de euro, iar dacă bugetul va scădea la 900, miza va scădea la 45 de euro.

Având în vedere avantajele și dezavantajele fiecărei metode, modul de acțiune depinde foarte mult de opinia fiecărui parior care analizează aceste mize.

În opinia noastră, principalele avantaje ale acestui model sunt confortul și stabilitatea. Comoditatea de a nu fi necesar să calculați miza. În sporturile în care cotele variază rapid, procesul este mai eficient.

Credem că stabilitatea este principala forță, deoarece într-o serie de pierderi, nu veți pierde o mare parte din bugetul vostru, decât dacă faceți niște greșeli absurde.

În acest caz, cei ce pariază pe modelul procentual ajung să simtă efectele la nivel psihologic

În această situație ar trebui să reduceți miza. Dacă nu sunteți obiectivi, veți ajunge să creșteți volumul pariului, rezultând un haos total.

În acest caz, având în vedere că vă mențineți unitatea, ați câștiga întotdeauna aceeași valoare și nu ați simți la fel de mult efectele unui perioade proaste.

Ca dezavantaj, credem că uneori ignorăm valoarea pe piața internă, fără posibilitatea de a varia valoarea investită.

Suntem de părere că fiecare parior are metodologia sa și niciuna nu poate fi considerată corectă sau incorectă. Fiecare ar trebui să-și gestioneze banii în modul în care se simte cel mai confortabil.

În opinia noastră, marea problemă este următoarea: dacă nu reușiți să stabiliți un model corespunzător de acțiune, veți amesteca modelele în funcție de starea voastră psihică.

Este mult mai complicat să vă controlați câștigurile sau pierderile, iar în cazul unei serii consecutive de pierderi, starea emoțională poate să aibă de suferit, iar bugetul să fie grav afectat. Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.