Ghinion pentru Spitalul Județean Neamț: Dr. Silviu Verzea a intrat de astăzi în concediu

Astăzi, 21 mai, prima zi ca manager numit al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț l-a găsit pe dr. Silviu Verzea în concediu de odihnă. Din păcate, intrarea medicului chirurg în concediu este una de forță majoră, familială și intempestivă. Dar, noul manager a primit acordul Consiliului Județean Neamț pentru scurta perioadă de concediu de odihnă, din care urmează să revină în jurul datei de 25 mai.

Până atunci, noul manager și-a delegat atribuțiile de conducere doctoriței Cristina Gavriloiu, actualul director medical al spitalului. Dr. Cristina Gavriloiu este singura din fosta echipă pe care Consiliul Județean nu a revocat-o din funcție, astăzi și, mai mult, a acceptat-o ca manager cu atribuții. În rest, spitalul județean o are în continuare ca director financiar-contabil pe economista Maricica Drăgan, care și-a reluat funcția de drept astăzi dimineață, după ce Consiliul Județean a revocat-o pe Claudia Tudora.

Nu în ultimul rând, tot astăzi a fost revocată și Mihaiela Scurtu din funcția de director de îngrijiri. Consiliul Județean nu a făcut nici o numire, astăzi. Dar, președintele Ionel Arsene a dat de înțeles, printr-o postare pe pagina sa de socializare, că acceptă echipa pe care dr. Silviu Verzea și-o dorește. În această perspectivă, cea care ar putea accepta funcția este Eugenia Antohe, asistenta șefă a secției Chirurgie generală.

(C.I.)

2 COMENTARII

  1. Așa..!! Deci dl care credea că -i trimite mesaje d-nei Drăgan era foarte bine informat și într-adevăr că cel ce urma să o numească abia ieșise de la el din birou.Ce poți să mai spui ?Câinii latră,ursul trece.Vor veni ele și alegerile !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.