O să avem alt subprefect în Neamț? Tăriceanu zice că nu mai colaborează cu PNL

Cine va sta alături de George Lazăr în conferințe de presă?

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat astăzi, 19 mai, că s-a rupt lanțul de iubire și colaborare  dintre ALDE și Partidul Național Liberal, asta după ce partidul pe care-l conduce nu ar mai avea secretari de stat în Guvernul Orban, adugând că protocolul ALDE-PNL „a fost călcat în picioare de premier și Guvern”. Declarația a fot consemnată de stiripesurse.ro și s-ar putea să aibă repercursiuni și în județul Neamț.

În Prefectura Neamț, surprinzător pentru multă lume, a fost păstrat ca subprefect Doru Ungureanu, un reprezentant ALDE, numit pe funcție în 4 aprilie 2018. La nivel teoretic, pentru că în realitatea județeaă înțelegerile funcționează altfel decât la București, ar trebui ca în zilele următoare să avem un alt om pe această poziție, cel mai probabil de la Partidul Mișcarea Populară, dacă între timp au identificat o peroană care ar putea ocupa funcția.

sau poate protocolul s-a rupt doar la nivel de Guvern și în teritoriu se merge înainte dintr-o inerție cu interese electorale incerte.(V.B.)

adolescenteen news

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.