Vlad Marcoci reformează PSD din afara partidului

Vlad Marcoci, dând cu var peste una din adeziunile de partid

Un comunicat de presă sosit la redacție din partea președintelui PSD Piatra Neamț, d-na Florentina Moise, ca o reacția la declarațiile lui Vlad Marcoci ( amănunte aici), fost membru în aproape toate partidele importante din România, la unele de mai multe ori, vine cu o lămurire privind statutul de pesedist acestuia. Marcoci și-a afirmat dorința de a candida la șefia PSD și apoi la funcție de președinte al Consiliului Județean Neamț în locul lui Ionel Arsene. Florentina Moise susține că Vlad Marcoci nu este membru PSD, în ciuda faptului că a beneficiat de funcții primite cu aportul celui pe care dorește să-l înlocuiască. Comunicatul de presă este, de data aceasta, unul clar și inteligibil, o noutate notabilă pentru PSD. Mai rămâne ca nu cumva Marcoci să aibă un carnet mai vechi din PSD, de pe vremea când era mâna dreaptă a lui Arsene și nu plecase la PNL. De unde a revenit la PSD. Cum să mai țină cineva socoteala?

COMUNICAT DE PRESA

Aflu din presa locală că domnul Vlad Marcoci ar fi interesat să preia conducerea organizației județene a PSD și să devină candidatul nostru la președinția Consiliului Județean.

Sunt câteva lucruri pe care țin să le precizez, în calitate de președinte al organizației PSD Piatra Neamț:

Dl. Vlad Marcoci nu este membru PSD. Adeziunile sunt validate de Biroul Executiv al fiecărei organizații în parte, lucru care, cu certitudine, la PSD Piatra Neamț nu s-a întâmplat în cazul său. El a avut perioade în care a activat la PSD, așa cum a făcut-o și la alte trei partide. Ar putea candida în egală măsură și de la PNL, întrucât ani buni a fost liberal…

A face parte dintr-o echipă presupune implicare constantă. Faptul că Vlad Marcoci a beneficiat de suportul PSD și a deținut funcții importante în stat ar fi trebuit să îl determine la un parteneriat solid cu colegii, la participare activă la viața de partid și, nu în ultimul rând, la fair play. După câte vedem, nu este cazul!

Dl. președinte Ionel Arsene a făcut din PSD Neamț una dintre cele mai puternice organizații din țară. Iar activitatea sa la Consiliul Județean Neamț este de notorietate: niciodată în istoria acestui județ nu au intrat atâtea fonduri și nu s-au făcut atâtea investiții ca în timpul mandatului său. Este unul dintre cei mai activi politicieni români și am convingerea că niciun coleg nu își dorește alt președinte sau alt candidat la Consiliul Județean.

Susținem oricând competiția internă. Dar nu oricine ne poate reprezenta la acest nivel! În niciun caz cineva care are în CV un traseu politic atât de confuz doctrinar.

Președinte PSD PIATRA NEAMȚ,

MOISE FLORENTINA

2 comments

 • Madalin

  mai 29, 2020 at 9:17 pm

  Si Dra Flory a fost membra in mai multe partide. Printr-o “implicare constanta” in PPDD, via UNPR ea a fost bagata pe usa din spate in biroul org PSD P. Neamt, impreuna cu mai multe mimoze si FARA NICI O APROBARE DIN PARTEA BIROULUI. Dupa care, ce sa vezi, a fost unsa (NUMITA!!!!) presedinta Org PSD Piatra Neamt. Ca asa e intr-un partid democratic, organele de conducere , dupa un examen riguros in fata sefului unic,acesta alege dintre mai multe cadane, pe cea care demonstreaza cu mai multa convingere atasamentul fata de valorile social-democrate. Si Flory a convins. Asa ca are tot dreptul sa-l judece pe Vladut.

  Răspuns

 • Supraveghetorul

  iunie 3, 2020 at 9:53 am

  Traseistul Vladut ,ar ciuguli ceva ! Cah ! Cah ! Multa lamaie !!!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *