AJF Neamţ va discuta joi, 25 iunie, cu toate echipele, modul de încheiere a sezonului 2019/2020

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ va organiza joi, 25 iunie, o discuţie cu toate formaţiile din Liga a IV-a, pentru a stabili, de comun acord, modul de încheiere a sezonului 2019/2020. După ce o perioadă destul de lungă nu a oferit nici un fel de lămuriri AJF-urilor, FRF a decis brusc să pună presiune pe fotbalul din judeţe, cerând să fie desemnate campioanele până pe 27 iulie şi câştigătoarele cupelor până pe 5 august.

“Trebuie să ne lămurim cine poate îndeplini condiţiile din protocolul sanitar (AICI). E foarte drastic! Cred că putem derula atât campionatul, cât şi cupa, de-a lungul lunii iulie. Noi vrem să avem câştigătoarele stabilite pe teren. De altfel, modul de desfăşurare a celor două competiţii, la noi în judeţ, în acest sezon, nici nu permite o altă soluţie”, a declarat dl. Ioan Costin Toma, preşedintele AJF Neamţ.

BRADU BORCA ŞI SPERANŢA RĂUCEŞTI SUNT SINGURELE ECHIPE CARE POT PARTICIPA LA BARAJUL PENTRU LIGA A III-A

Campionatul a fost suspendat în martie, după disputarea a doar două etape din retur. E clar că restul rundelor nu se mai pot disputa, fiind posibilă totuşi organizarea unui turneu play-off, plecând de la actualele clasamente din serii. Potrivit programării iniţiale, în sferturi, s-ar disputa următoarele meciuri, tur/retur: Bradu Borca-Voinţa Ion Creangă, Speranţa Răuceşti-Voinţa Valea Ursului, Bravo Bodeşti-Moldova Cordun şi Ozana Timişeşti-Victoria Horia. Meciurile din semifinale urmează a fi stabilite prin tragere la sorţi. Mai trebuie precizat că pot participa la barajul de promovare în Liga a III-a, având certificat de identitate sportivă, doar Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti.

BRADU BORCA ŞI VICTORIA HORIA AU DISPUTAT FINALA CUPEI ROMÂNIEI-FAZA JUDEŢEANĂ ÎN SEZONUL TRECUT

Cupa României, faza judeţeană, se află la nivelul semifinalelor, la care, conform tragerii la sorţi, ar trebui să se dispute următoarele meciuri, tur/retur: Speranţa Răuceşti-Bradu Borca şi Moldova Cordun-Victoria Horia. Finala era programată iniţial pe stadionul municipal “Ceahlăul” din Piatra Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.