Demisie așteptată la Spitalul Județean Neamț- în căutarea  directorului medical

pietricica turism

Astăzi, 3 iunie, Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț a rămas fără director medical. Numită din 15 mai, în echipă cu Marius Ghineț, dr. Cristina Gavriloiu și-a dat demisia aseară, iar apoi cu dr. Silviu Verzea, managerul numit din 21 mai de Consiliul Județean.

Dr. Cristina Gavriloiu declară că motivul demisiei ține de „incompatibilități administrative”. Reamintim că atât timp cât a fost director medical, dr. Cristina Gavriloiu a susținut că este nevoie de un inventar real în secții și în magazia de materiale sanitare a spitalului și ca solicitările din secții să fie temeinic justificate.

Dr. Silviu Verzea susține că s-a convenit asupra demisiei: „Ieri am inițiat eu o discuție cu doamna doctor Cristina Gavriloiu. A fost o discuție civilizată, iar la final am convenit amândoi asupra demisiei, pe care am primit-o aseară pe mail. Cred că amândoi suntem la început în activitatea managerială, iar divergențele administrative nu sunt constructive”.

Managerul dr. Silviu Verzea are libertatea de a-și alege un director medical și declară că astăzi așteaptă răspunsul colegei. Rămâne de văzut dacă dr. Ana Maria Ungureanu acceptă. (C.I.)

1 COMENTARIU

  1. la ce Mafie este in spitalul asta la Piatra… in frunte cu madam deja cunoscuta de la personal…. cine sa reziste ? puteti sa puneti 10 directori, pana nu rezolvati coruptia din spital, degeaba !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.